| Happinessssss a întrebat:

Hei.
Am o problemă: De aproape un an nu mai dorm bine noaptea deloc, mă trezesc în fiecare noapte de vreo 2-3, uneori chiar și de 4 ori. E de menționat că m-am uitat de un film de groază de vreo 8 luni :o și nu mai îmi e atât de frică, dar tot am o reținere. Adorm foarte greu la loc, cu frică.
Nu știu ce să fac, AJUTOR.
*Fundă.*

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Faptul ca ai doar 14 ani,nu ar fi recomandat sa folosesti ceva somnifere. Poate ar fi mai bine,sa folosesti ceaiuri calmante, de valeriana, tei, sunatoare, neindulcite.Nu te mai uita la TV, sau sa stai pana tarziu la calculator, citeste ceva relaxant inainte de culcare, draperiile trase noaptea ca sa nu patrunda nic-un fir de lumina, o muzica linistitoare si incet incet o sa-ti revina somnul.Doar esti tanara,asa ca ai grija de tine,deoarece nesomnul duce la oboseala.
Si,sa nu razi, poti tine in brate un animalut de plus, cand te culci!
In cazurile in care stii ca a doua zi, ai avea o problema mai deosebita, stresanta, ai putea lua seara cate o pastiluta(se pune pe limba si se tine pana se dizolva)de SEDATIF PC.

3 răspunsuri:
| мямιѕтєяισѕ a răspuns:

Incearca sa te uiti din nou la film dar de data asta cu prietenii.Si ce naibi e doar un film dar daca chiar ti-e asa frica incearca sa dormi cu lumina aprinsa.

| ArthurKn a răspuns:

Du-te la un alergolog. S-ar putea sa fii alergic la ceva. Probabil.
In genul asa pateam si eu pana acum ceva timp + aritmie\ atacuri de panica.

| Maria_Magda_1999 a răspuns:

Incearca sa te trezesti cat mai devreme dimineata...cu siguranta seara vei adormi instant laughingwinking