anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, am o problema. De ceva vreme nu mai mananc nimic. Inainte mancam foarte bine nu era problema. Dar de o saptamana doua, nu pot manca mai mult de 2 linguri de supa sa zic asa ca ma doare burta si mi se face rau. Pur si simplu nu imi este foame, doar seara putin dar nu pot manca ca ma simt rau dupa straight face. Si de imi este foame mi`e rau daca mancanc. Ce sa facsad? Funda:*

Răspuns Câştigător
| NoNameMe13 a răspuns:

Du-te la doctor sa iti dea un stimulent pentru foame. Nu e normal! O sa devii anemica.
Si eu de o saptamana- doua am inceput sa mananc mai putin pentru ca nu mi-a fost foame. In unele zile nu am mancat mai nimic si de ieri imi este foarte rau. Simt ca ametesc si am o senzatie de lesin. Nu e de gluma cu mancarea. Hraneste-te bine! Multe fructe, supe si mancare consistenta.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam asta păţesc şi eu de ceva timp.Nu pot mânca, iar dacă mănânc mi se face rău.La mine mereu starea din interior mi se reflectă în ceea ce fac şi de asta nu pot mânca. Oricum, voi merge la medic, ceea ce-ţi recomand şi ţie.Aşa vei ştii sigur ce ai. Baftă!