| LotteCharlotte a întrebat:

Hei! Am o problema, de la un timp incep sa uittt. Am doar 13 ani. Pur si simplu, uit o lectie de pe o zi pe alta, uit ce am facut cu cateva ore in urma, cateodata nu imi aduc aminte daca astazi sau ieri am fost undeva. faze de genu 'nu merseram de dimineata la X?!',' nu, asta a fost ieri!', si devin confuza. straight face Nu mai tin minte cuvinte, am ajuns sa caut pe translate ce inseamna 'beach' si in DEX cuvinte banale. I-am spus mamei mele si mi-a luat niste pastile cu calciu dar nu vad legatura, nici nu simt vreo diferenta.
Ce ar putea fi si ce ar trebui sa fac in legatura cu asta? Ajutor!
funda.

Răspuns Câştigător
| xKitiiii a răspuns:

Hei LotteCharlotte.
In legatura cu studiul poti sa folosesti un Memoplus.care este special pentru asa ceva, si chiar daca nu va functiona 100 %, vei simti o schimbare cu siguranta, iar in legatura cu timpul liber, cred ca ar trebui sa te odihnesti o zii.si probabil iti va trece.
P.s: Cu siguranta nu e din cauza varstei.Deoarece sunt multi elevi de varsta aceasta care nu sufera de aceste simptome.
Sper ca te-am ajutat.
Pa Pa wave Funda? :d

4 răspunsuri:
| JulieR a răspuns:

Si mie mi se intampla exact acelasi lucru. Si eu tot 13 ani am. Acum mi-a mai trecut si nu am luat nimic. Dar inainte de ex imi spunea cineva ceva sa ii spun altei persoane si ma tot gandeam sa nu uit sa ii spun si uitam. Nu stiu cred ca e din cauza varstei noatre. thinking

| 愛日本 a răspuns:

Dacă uiţi lecţiile de la şcoală, asta înseamnă că înveti mecanic sau tocilăreşti! happy
Pe la acceasta vârstă cam aproape toţi uităm. Foloseşte un memoplus. Este vârsta în care treci de la ''copilărie'' la adoleşcenţă şi e normal aşa ceva. Stai liniştită e ceva normal poate pur şi simplu o ''nepăsare ''. straight face

| LotteCharlotte explică:

Pot lua Memoplus la 13 ani!? din cate am citit nu este recomandat copiilor thinking totusi sunt eleva.

| sunetul a răspuns:

Eu am repetat timp de 3 luni de zile o melodie in fiecare zii de cate 2-5 ori in fiecare zii si nu am reusit sa o retin.
Lectiile de la scoala ce mai vorbesc.
Cred ca nu e nimeni mai retard ca mine. happy
E tare ca imi amintesc in fiecare zii sa repet melodia.