Nu cred ca va rezolva ceva politia. Tu le-ai trimis de bunăvoie. Dar poți depune plângere pentru șantaj, nu ai nimic de pierdut, te duci cu printurile la poliție.
Ai făcut o greșeala, știi asta, nu mai poți da timpul înapoi. Toți greșim, acum trebuie sa înveți sa accepți ca traiesti in lumea asta unde ai șansa ca ceilalți sa te batjocorească. O sa uite cu timpul, nu mai încerca sa te scuzi, lasa-i in pace și nu te mai consuma. O sa treacă. Știu ca suferi, e normal dar nu lasa ca asta sa te distrugă.
Povestea ta e exact ca cea a Amandei Todd. Caută pe YouTube, parca era cu subtitrare pe canalul lui Levi.
Și ea a făcut aceeași greaseala, dar in cele din urma a cedat, nu a mai suportat...tu nici sa nu te gândești vreodată sa faci ce a făcut ea, ai înțeles? Probabil a fost mult mai sensibilă decât tine.
Nu ești o curva, nu e un capăt de țara, o sa vezi ca toată lumea va uita și te va lasa in pace. Poate ar trebui sa îți închizi toate conturile de pe rețelele sociale un timp.
Capul sus și sa nu lași sa te distrugă nimic pe lumea asta.
As prefera sa raman inca conectata pe Facebook si Instagram, chit ca nu am alte retele de socializare, ca sa am habar daca se mai intampla ceva. poate mai apare vreun cont de hate care sa mi posteze pozele. Individul e blocat si raportat, de asemenea si alti indivizi. Problema e ca a incercat sa se imprieteneasca cu cativa, de asemenea sa le povesteasca ce s-a intamplat, dar evident facand sa para ca eu l-am ranit si eu merit toate astea. In fine, mi am rugat prietenii sa nu mai vorbeasca cu el si sa l raporteze, insa nu i s-a inchis contul inca. Sper doar sa nu afle si alte persoane mai importante, cum ar fi colegii mei de clasa, nu vreau sa ajunga pe la urechile profesorilor sau sa fiu privita cu dispret in clasa sau, mai rau, sa ajung hartuita. N-as rezista. Multumesc mult oricum pentru incurajare, chiar inseamna mult pentru mine.
Cel mai bine ar fi sa apelezi la politie, cu putin noroc o sa-si primeasca si nenorocitul ala pedepsea.
Tu eventual te poti apara spunand ca pozele-s trucate si ca nu-l cunosti pe respectivul.
Nu prea pot face asta, a trimis si ss cu conversatiile noastre, plus ca in poze se vede clar fata si fundalul camerei mele. Vad cum fac cu politia, si mama mi-a sugerat asta.
Da, la politie. Chiar daca i-ai trimis pozele, el nu avea dreptul sa le difuzeze sau sa le dea altcuiva fara acceptul tau. Daca el este major e si mai rau, ca este corupere de minore.
E de varsta mea.
Atunci fa-i plangere la politie. Mai mult "oprobiu" public nu o sa-ti atragi. In plangere sa ceri sa i se puna in vedere sa nu mai raspandeasca informatii despre asta. Vezi ca am pus in ghilimele oprobiu, deoarece nu o sa ti-l atragi prea tare, ca prea multe nuduri de femei se vad in mediul public. Dar tu-ti rezolvi problema si cu timpul totul se va astompa. In viata totu-i trecator. Si nu esti prima si n-o sa fii nici ultima care pateste asa ceva. Privese inainte si nu privi inapoi, spune intr-o poezie Puskin.
Mai poti spune individului ca daca nu sterge pozele si nu le spune si celor carora le-a trimis sa le stearga mama ta a aflat si vrea sa mearga la politie.
I-am spus deja asta, nu m-a luat in serios
Daca nu te ia in serios, demonstraza-i ca poti sa o faci in mod serios. Nu mai ai ce pierde.
Faci o plangere la politie mai ales ca esti minora si te-a santajat.Si daca cineva te intreaba daca ai trimis poze, spui ca nu, nu recunosti.
Cam tarziu sa neg lucrurile acum...deja e clara situatia
Se pot foarte usor truca pozele. Daca totusi nu vrei sa afirmi asta atunci măi fată, oricine ai fi si in orice parte a Romaniei locuiesti, noi suntem alaturi de tine in aceasta intamplare neplacuta si ne dorim sa o depasesti cu bine.
Diorrus întreabă: