Daca tu te vezi ca fiind frumoasa, nu mai conteaza cum te vad ceilalti.
In ziua de astazi nu are rost sa te iei dupa poze, multe sunt editate, conteaza mult si cum sunt facute.
Si eu sunt in situatia ta, arat decent(parerea mea), dar in poze ies foarte aiurea (prietenii mei nu au idee sa faca o poza, ei sunt de vina ) si mai sunt si foarte pretentios cu pozele in care apar si eu.
In rest aia e, eu ma vad normal, nici urat, nici frumos, asta-s eu, cine ma place bine, cine nu tot bine.
Cat despre tipii care-ti dau mesaje si se leaga de pozele tale, unii considera asta o metoda de abordare, oricum ar fi parerea mea e sa le raspunzi ironic la acele mesaje, eventual le zici ceva gen "eh, am pus si eu poze mai urate, sa aiba tupeu si cei ca tine sa-mi dea mesaj", idei sunt, important e sa nu-ti pese de ceea ce spun ceilalti!
Nu ar trebui sa iti pese prea mult de parerile altora. Probabil ca ai fost jignita datorita furiei si eu am o prietena foarte buna si cand ma enervez o jignesc, dar apoi imi pare rau. Consider ca, cea mai importanta parere pentru tine este chiar a ta, daca tu te consideri frumoasa inseamna ca esti si probabil in legatura cu baietii, nu ar trebui sa te ingrijorezi, eu cred ca avem doar un suflet pereche adica doar unul conteaza.
Multumesc, inteleg ce zici, dar e greu ca atunci cand auzi asta din mai multe parti incepi sa-ti pui intrebari si nu stii ce sa mai crezi.
anonim_4396 întreabă:
AndreeaLT56 întreabă:
liana555bgd întreabă: