Sunt in aceeasi situatie, doar ca parintii mei nu sunt divortati si eu deja m-am mutat in alta tara acum 1 an. E naspa. Sigur o sa vina unii care nu au trecut prin asa ceva sa iti zica sa pleci, ca acolo ai un viitor, ca iti e mai bine, etc. Poate ca asa e, dar sa pierzi anii care conteaza cel mai mult, anii copilariei/adolescentei e naspa. Eu simt cum nu mai pot sta aici, dar nu am ce sa fac. Vorbeste cu tatal tau si intreaba-l daca vrea sa te tina la el. Apoi vorbeste cu mama ta si explica-i ca nu vrei sa pierzi totul, sa o iei de la capat, ca intelegi ca e greu, dar acolo iti va fi si mai greu. Poate ca da, o sa fii mai bogata acolo, dar degeaba daca nu esti fericita. Daca vrei sa vorbim si in privat da-mi mesaj, bafta!
Nici nu ai ajuns acolo sid eja plangi ca nu te descurci?
Nu crezi ca actionezi ca-n POVESTEA PROSTULUI, care plange si se caineste, inainte ca sa se fii intamplat ceva?
Daca mama ta nu va pleca deloc la anul, de ce ai plange de pe acum?
Apoi, ambitia ta ar trebui sa fie pentru scoala, sa pui mana sa intrii la cel mai bun liceu din oras, nu la al 3-lea unde intra copii mediocrii.
Hai, ajunge cu boceala ca nu face sens sa ulrii inainte sa stii ce se va intampla la anul. Pana atunci, maica-ta isi poate gasi un amant, sau un alt sot si puteti ramane in tara, fara probleme.
@AnnaBlandiana, esti de o ignoranta crasa, exact ca in povestea pe care ai pomenit-o. Tie nu ti-e jena ca in majoritatea postarilor sa fii impotriva curentului.
Singura solutie este tatal tau natural.