Stai sa ma gandesc, tu iti zici in gand:Nu ma gandesc la un oarecare lucru si totodata atunci te gandest.Stai un pic si mediteaza, relaxeazate fa o activitate si singur va trece de la sine.Succes in continuare !
Nu poţi scăpa de aceste gânduri. Toţi avem momente în care nu vrem să ne gândim la un anumit lucru, să fim relaxaţi, dar tocmai la asta ne gândim. Ocupă-ţi timpul.
Totuşi, e o problemă dacă nu te poţi concentra din cauza asta. Încearcă să te duci la un psiholog, să te relaxeze, să te ajute să meditezi etc.
E o chestie, si eu sufar de ea doar ca la mine e mai avansata.Am gandri rele, mi-e frica de moarte si mi-e frica de lucruri aparent simple.Mi-e frica sa ies afara uneori pentru ca nu vreau sa lesin..stiu,e ciudat. Atac de panica pe scurt, nu simtim, dar gandeste-te ca poate fi asta. Un singur lucru ai de stiut:nimic din mintea ta nu o sa se intample, sunt doar ganduri aiurea puse.
Mai toti mi-ati dat raspunsuri bune. Nu voi acorda funda dar va voi da cate un vot fiecaruia dintre voi