| prizeFTW a întrebat:

Hei.Am o problema grava zic eu, nu imi pot controla gandurile.Imi vin in minte tot felul de ganduri,nu mi le pot scoate din minte,adica pot dar greu, si imi vin intruna in minte...Parca cineva trage cu arcul in mine de mii de ori cand imi dau seama ce mi-a trecut prin cap.Cel mai rau este ca majoritatea sunt ganduri blasfemicestraight face Si chestia asta ma termina! Adica ma demoralizeaza complet! Ce sa fac? Daca nu gasesc o solutie mai repede o sa fac mai multe pacate cu gandurile asteastraight face

6 răspunsuri:
| DianaMiruna a răspuns:

Citeste o carte sau uitate la un film sa uiti de aceste ganduri :*

| K3nTforT a răspuns:

Stai sa ma gandesc, tu iti zici in gand:Nu ma gandesc la un oarecare lucru si totodata atunci te gandest.Stai un pic si mediteaza, relaxeazate fa o activitate si singur va trece de la sine.Succes in continuare happy!

| Azurry a răspuns:

Nu poţi scăpa de aceste gânduri. Toţi avem momente în care nu vrem să ne gândim la un anumit lucru, să fim relaxaţi, dar tocmai la asta ne gândim. Ocupă-ţi timpul.
Totuşi, e o problemă dacă nu te poţi concentra din cauza asta. Încearcă să te duci la un psiholog, să te relaxeze, să te ajute să meditezi etc.

| InsertName a răspuns:

E o chestie, si eu sufar de ea doar ca la mine e mai avansata.Am gandri rele, mi-e frica de moarte si mi-e frica de lucruri aparent simple.Mi-e frica sa ies afara uneori pentru ca nu vreau sa lesin..stiu,e ciudat. Atac de panica pe scurt, nu simtim, dar gandeste-te ca poate fi asta. Un singur lucru ai de stiut:nimic din mintea ta nu o sa se intample, sunt doar ganduri aiurea puse.

| prizeFTW explică:

Mai toti mi-ati dat raspunsuri bune. Nu voi acorda funda dar va voi da cate un vot fiecaruia dintre voi