Incearca sa devi prietena mai buna cu Y mai intai cand mai merge la magazin apoi pe mesaje vorbiti de pasiuni si d-astea si vezi apoi daca il mai placi. daca nu poate vorbesti mai mult cu celălalt mai intai trebuie sa-i cunosti pentru a alegi si nu uita alege si cu inima si cu gandul.
Nu ai sanse cu ei, tu deja visezi la relati, fix ceea ce nu noi avem chef la varsta aia, de ce nu isi cumperi rochie de mireasa macar sa stie ce a pierdut
La un moment dat trebuie să te decizi pentru unul din ei. Numai în filme toți trei sunt prieteni!
Nu sunt prietena cu ei. Doar cunostinta, sa zic asa.
Nu are rost nici unul.
X chiar daca e de colo nu te place...Iar y si daca te-ar placea o sa plece deci pana la urma si vei ramane tot singura.Reprofileazate.
La nici unul. Pe Y nu il cunosti, iti place doar asa, la prima vedere, nu sunteti apropiati doar simple cunostinte. puteti fi prieteni si doar atat pentru ca chiar daca ar fi sa va apropiati, el va veni doar in vacante deci in restul anului liber la distractie
X ti-a spus deja ca nu te place deci e o cauza pierduta. Chiar daca nu vei renunta, sunt slabe sansele sa se razgandeasca sau te poate considera un pic disperata dupa el si asa sa creada ca te are la degetul mic. Poti sa il tratezi cu indiferenta.
Stiu ca X e o cauza pierduta. Dar nu stiu. Am incercat sa renunt la el, dar nu pot.
Fii puternica, se poate