| LifeAndBooks a întrebat:

Hei! Am o problema...Sunt fata, am 14 ani, 163 cm inaltime si 49-50kg. Mananc destul de normal, si foarte rar fastfood sau chipsuri spre deloc. Fac sport cel putin 20 min pe zi plus mersul pe jos in jur de 15-20 min pe zi iar vara asta am facut chiar si sala(acum insa nu mai am timp pentru ca trebuie sa invat ). Eu cred ca sunt destul de normala, dar prientenele mele (4 la numar) sunt foarte slabe (au 38-39 kg la in jur de 160cm) si imi spun in fiecare zi ca sunt grasa sau alte comentarii rautaciose. Imi spun ca am corpul ca un baiat si ca atunci cand merg eu fac cutremur etc. Intr-adevar nu am chiar corpul perfect, nu sunt nici pe departe slaba, am putina grasime pe abdomen iar muschii de pe picioare imi sunt foarte dezvoltati (gambe si fesieri), insa nu cred ca sunt chiar atat de grasa cum spun ele, avand in vedere ca majoritatea fetelor din clasa au in jur de 60 kg. Uneori insa, atunci cand imi spun toate acelasi lucru si zilnic, nu mai stiu ce sa cred...Voi ce spuneti?

2 răspunsuri:
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Stai linistita ca esti foarte bine, ai o greutate normala, chiar spre capatul de jos al intervalului. 38-39 kg la 1.60 e mult prea putin, efectiv piele si os, nu e deloc sanatos asa. 60 kg la inaltimea ta iarasi e bine dar spre capatul de sus al intervalului de greutate normala.

| Sbsbsb2001 a răspuns:

Ai o greutate normala pentru varsta si inaltime, acum nici eu nu am abdomen plat sau picioare mai subtiri, am facut sport, am muschi, dar faza e ca nu ar trebui sa te demoralizeze cand spun ele ca esti grasa, toti suntem diferiti. Eu am 1.60 si ceva si 55 de kg, sincer, nu imi pasa ce cred altii. Depinde de fiecare cum priveste, eu zic ca esti normala laughing