anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am o stare foarte proasta, simt ca traiesc degeaba intr-un fel. La scoala nu mai am rabdare sa stau la ore, cu prietenele nu mai simt nevoia sa vorbesc despre baieti, muzica, chestii de adolescente. Nici macar muzica care de obicei ma facea sa ma simt mai bine, nu isi mai face efectul. E si un baiat de care imi place, incerc sa-l uit deoarece nu simte nimic pentru mine, il vad insa aproape in fiecare zi la scoala. Ce sa fac? sad

3 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Depresiile adolescentilor. Si cica noi nu trecem prin perioada grele. Iti zic pur si simplu sa stai cuminte in banca ta, lasa baietii, nu stiu ce varsta ai, dar uita de ei, preocupa-te insa de scoala ca nu vrei sa ramai nici corigenta nici repetenta, si cand ajungi acasa in fiecare zi de la scoala dormi si tu cel putin 2 ore ca sa te revigorezi putin mai mult. Citeste carti, scrie poezii, incearca sa reasculti muzica, fa tot ce iti place. Iesi in oras, e aerul rece si iti bate in fata si te mai trezeste. Sa nu dea naiba sa iei pastile sau ceva. Viata e frumoasa, una singura avem si trebuie sa ne-o traim cum vrem noi! Bafta.

| DoarEuDia a răspuns:

OFF...fix asta mi se intampla si mie, nu ma inteleg, aam fost o eleva buna dar acum gasesc orice motiv si lipsesc de la scoala si eu iubesc un baiat care nici nu ma baga in seama si zilnic il vad, eu cred ca cea mai buna solutie este sa ceri ajutorul lui Dumnezeu si el iti va da putere. Aceste lucruri sunt cam fireti adolescentilor.Incearca sa iti pui ceva in minte si nu te da batuta pana nu reusesti, incerca sa strabati imposibilul.Succes!

| bumbutz a răspuns:

Mergi la biserica, cand ai vreme...