| Alexandra282001 a întrebat:

Hei! Am observat de putin timp ca inauntrul meu sunt fericita, dar ceva nu ma lasa sa pot sa arat! Totul ma face sa plang! Daca ma atinge cineva incep sa ma aprind foarte repede.
Si inca ceva. Mi-e frica de viitor! Cand ma gandesc la ceva in legatura cu viitorull, ma trec fiorii, mai ales gandindu-ma ca mai avem 5 saptamani de scoala, saptamana viitoare am tezele si tata mi-a spus ca daca imi iese media generala peste 9.50 imi ia telefon ( iPhone 4 ) de ziua mea.dar mi-a pus 5 profesoara de geografie crying. Mi-e frica! Ca nu voi lua peste media mentionata si nu voi primi telefon. Problema e ca imi doresc foarte mult acel telefon, pentru ca nu am deloc telefon. si plus de asta, mi-e frica la testarile nationale ( sunt clasa a 6a) ce fac cu toate problemele astea? sad

4 răspunsuri:
| jupinu2011 a răspuns:

Nu poti sa fi fericita pentru ca in tine tine fericirea ceva si ala ar fi cam panica sa zicem sau frica de a fi fericita...si cu telefonul n nu-ti face grij,, tatal tau nu o sa fie asa rau si tot o sati ia un telefon

| H0p3r a răspuns:

Ohooo...mai ai pana la testari :]
In legatura cu notele...te sfatuiesc sa tragi catmai tare acum la final mai ales la geografie sa fie o medie macar intre 8-9 si o sa iti iasa media.
Daca nu iti iese nu e un capat de lume...iar inainte de testari [cls a 8 a] te sfatuiesc sa lasi majoritatea materiilor deoparte si sa te axezi pe romana, matematica si...materia care depinde de profilul pe care il vei avea la liceu.
Succes :]

| PsiholoagaTPU a răspuns:

Hei draga mea. Calmează-te. Acum ești într-o perioadă care ești destul de fragilă și recalcitrantă. Relaxează-te și tu o oră, gândește-te că dacă te agiți nu o să-ți iasă media 9, 50 singură. Deci apucă-te de ridicat toate mediile, cum poți tu mai bine. Întreabă profesorii dacă poți face referate, orice, pentru mărirea mediilor. Nu mori dacă ai un 5 la geografie o să îl scoți cu altă notă. Există și alte probleme mai mari de care poți să fii mult mai stresată, eu pe clasa a 6 a nu aveam nici eu telefon, ba iPhone 4, nici acum nu am așa telefon. Deci simte-te privilegiată că părinților tăi le-a trecut doar chestia asta de ați cumpăra așa telefon prin cap, fie că o să-ți iasă media atât, fie nu o să primești o dată și o dată telefonul. Și acele testări naționale nu o să te scadă cu nimic, deci nu-ți mai fă așa mari griji. Cum o să te comporți când o să dai bacul?

| Namella a răspuns:

Te asigur că media ta nu va ieşi mai mică de 9.95 dacă iei media generală la geografie 8. Şi eu vreau un telefon mult, dar eu sunt mai mare... şi mi s-a stricat de tot al meu, şi am rămas cu o rablă de Nokia.
Acum, la sfârşit de an, nu prea ai ce să faci. Trebuie să înveţi, mai ales cu perioada de teze, când ceilalţi profesori s-ar putea să vă lase mai uşor cu temele. Ştiu că este obositor, dar, oricum, nu trebuie să-ţi faci griji în legătură cu testările naţionale, pentru că, deocamdată, nu eşti în clasa a 8-a.