Mi se pare mie, sau te inspiri din filme? Deja recunosc Twilight şi Mean Girls. Fii originală.
Bine miss perfectiune, nici cu punctuatia nu le am! Nici nu am inceput bine sa scriu ca ar trebui sa ma las, ha?
Fii serios! Nici n-ar trebui sa-ti mai raspund, tu care esti un asa mare cunoscator intr-ale literaturii! Cine-i ala ridicol acum?
P.S. Am zis bine "miss"!
Hey, dar tu accepţi numai laudele, nu şi criticile? Cum ai vrea să te perfecţionezi dacă nu accepţi criticile şi nu le iei în considerare? Sunt ridicol că ţi-am făcut observaţii? Dacă te laudam nu mai eram ridicol, nu? Treci peste şi continuă să scrii; învaţă să accepţi şi laude şi critici.
Eram sigura ca asta vei spune! Nu e asta, dar mi se pare ca nu sunt... care-i cuvantul? inspirate! Adica, orice as fi scris, daca as fi adaugat vampiri mi-ai fi sarit in cap ca am plagiat dupa Twilight! Zii, nu-i asa?
In legatura cu punctuatia, sunt incepatoare! Nu-mi caut scuze, dar consider ca am voie sa ma apar! Si nu te-am facut ridicol ca m-ai criticat ci ca ai spus ca esti un mare cunoscator intr-ale literaturii! Recunoaste, e un pic ridicol sa te lauzi singur!
Da, chiar voiam să scriu într-un comentariu anterior, dacă spuneai altceva despre vampiri decât ce ai spus, nu mai ziceam că ai plagiat Twilight. Vezi că nu sunt singurul caruia i se pare inspirată povestea. În legătură cu ridicolul, am zis că ştiu mai multă literatură decât ştie bebelusharoxyinna, nu că aş fi mare cunoscător, deci nu-mi mai scoate ochii, că nu-s ridicol cu nimic.
Fara suparare, dar este cam trista.Si mie mi se pare ca te-ai inspirat putin din filmul Twilight. Poate data viitoare faci ceva mai vesel.