| iSaidNo a întrebat:

Hei,am si eu o dilema.De ce toata lumea il critica pe Justin Bieber? Adica,peste tot,pe facebook,pe unele pagini,cum apare o poza cu el,cum gata,toata lumea il jigneste! Adica,pana la urma ce este innergula cu el? Mentionez ca nu sunt fana, vreau doar sa stiu ce se intampla!

Funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Elly19 a răspuns:

Eu una nu sunt o fana de al lui andica mi-e indiferent, sincera sa fiu eu zis nu canta rau, adica ce naiba daca o devenit asa faimos are un motiv...Nu? Persoanele care il critica care zice ca " ii un fraier, un urat" etc, cine se cred ei sa il judece adica pana la urma asa ii el daca lui ii place cum arata, deca trebuie sa ne intereseza, daca vrea sa umble desbracat pe strada sau alte lucruri nu red ca ar trebui sa ne intereseze. Pana la urma si pe noi ne inerveaza cand cineva ne critica! oameni comenteaza si comenteaza despre el dar nimeni nu il cunoaste asa cum ii el in realitate numai familia lui il cunoaste asa cum ii el, asta ii showbizu daca vrei sa iesi in evidenta trebuie sa faci asa in cat lumea sa te noteze ca ii de bine sau de rau. Un alt exemplu care il fac ar fi Antonia sau Alex Velea, inainte toata lume era inebuniti dupa ei dupa muzica lor iar acuma ca se spune ca "Antonia a distrus casnicia lu Vela" sau "Velea o tradeaza pe sotia sa" ecc toata lume incepe sa ii jigneasca sau sa spuna lucruri urata despre ei. Sincer nu ii inteleg pe aia care trebuie sa judece lume fara sa o cunoasca. Asta ii parerea mea happy

5 răspunsuri:
| SuneteDeChitara a răspuns:

E un comercial si jumatate, un afon rasfatat care se crede smecher si pe deasupra mai si face comentarii proaste.
Fara suparare, dar asta e parerea mea.

| iSaidNo explică (pentru SuneteDeChitara):

Nu ma suparhappyNu sunt fanabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa ai aspectul si vocea aia oribila si sa-ti doresti aprecieri din partea oamenilor.

| Dragonfly6 a răspuns:

"Canta" ca naiba si arata si mai rau.
Altceva nu mai zic ca nu am chef sa se ia toti fanii de mine.

| Biancaalone a răspuns:

Pai...se intambla ca Justin a parasit-o acum mult timp pe Selena Gomez si toti fanii lui au inceput sa il jigneasca si chesti. Apropo la adresa celor care il jignesc sa le fie rusine! Adica are viata personala si poate sa faca ce vrea! Adevarat ca el a spus mai mult ca de exemplu ca nu-si mai suportya fanii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa il facem cum ne vine la gura! Daca noi am fi in locul lui nu cred ca ne-ar convenii sa ne faca lumea ca si cum am veni din gunoi!
Sper ca te-am ajutat! happy