| cookieemo02 a întrebat:

Hei. Am si eu o intrebare. Acum 3 saptamani m-am despartit de prietenul meu. El cand ma vede se tot uita la mine. A venit intr-o zi pe strada pe care locuiesc si a inceput sa-mi zica ca am un fund frumos si chestii de genul. Credeti ca ma place?! cel mai bun raspuns >>>= FUNDA. big grin

2 răspunsuri:
| Heys a răspuns:

Daca ati fost impreuna te place, poate vrea doar sa te tachineze, depinde acum ce "chestii de genul ti-a mai zis", si eu i-am zis prietenei mele dupac e ne-am despartit ca are niste picioare superbe, si ea a inceput sa rada.Acum depinde si pe ce ton a spus-o, motivul pentru care v-ati despartit.
Daca devine nesimtit ignora-l, daca considerica il iubesti si el demonstreaza ca te iubeste impacativa.

Ps:Intrebarea "Credeti ca ma place?"
Normal ca te place, de aceea ati fost impreuna.

| BiancaMagda29 a răspuns:

Nu stiu sa iti spun sigur daca te place, poate doar vrea sa isi bata joc de tine (I s-a intamplat asta unei prietene). Acum depinde de ce v-ati despartit, daca tu vrei sa te impaci cu el, atunci mai asteapta sa vezi ce face in continuare, dar daca nu vrei sa te impaci cu el, mai bine nu il baga in seama happy Sper ca ti-am fost de ajutor, bafta!