Atunci cand iubesti, nu vezi lucruri evidente. Le vezi, dar speranta te face sa spui "poate nu-i asa, poate ca de fapt e altfel, poate..."stiu eu ce. Este greu dar asta e o experienta din care tu fiind o fata isteata vei invata si pe viitor va fi tot mai greu sa patesti asa ceva. Ai grija de tine, si nu fi zgarcita cu ciocolata, te ajuta acum cat esti trista. Mai indulceste un pic viata.
Pai, si cu tine, si cu ea, si cu alte fete, si cu pitzi, si cu toate! E urmasul lui Casanova. Cred ca ar trebui sa te apropii de prietena lui, si cand se vor desparti, vei avea o prietena adevarata. Cat despre el, te invarte pe degete cum vrea, un pupic, o mangaiere, o vorba buna, e baiatul perfect, vorbesc serios, absolut perfect. Pacat ca e perfect cu toate.
In orice caz dupa ziua de azi poate ramane cu ale lui eu nu il mai cunosc.Cat poate o singura persoana sa te faca sa suferi atat.
Ciocolata iubirea vieti mele. )
Atunci cand iubesti, nu vezi lucruri evidente. Le vezi, dar speranta te face sa spui "poate nu-i asa, poate ca de fapt e altfel, poate..."stiu eu ce. Este greu dar asta e o experienta din care tu fiind o fata isteata vei invata si pe viitor va fi tot mai greu sa patesti asa ceva. Ai grija de tine, si nu fi zgarcita cu ciocolata, te ajuta acum cat esti trista. Mai indulceste un pic viata.