anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei!
Am si eu o intrebare care stiu ca a fost pusa pe site-ul asta de milioane de ori....Deci am un prieten foarte bun de care mie incepe sa imi placa de fapt mie imi placea de el dar acum incep sa ma inteleg din ce in ce mai bine in fine....si nu stiu ce sa cred deci daca lui ii place de mine ii place sa ma faca sa rad, cand ma supar pe el imi da un pupuc pe ora si nu se lasa pana nu imi trece supararea, nu poate sta foarte mult suparat pe mine si asta se intampla cam in fiecare zi dar el are o prietena si desi are prietena se da la cea mai buna prietena amea si la alte pitipoance din scoala si mie si cred ca si prietenei lui mi se rupe inima cand il vad cu altele cred ca mai bine as priemi o palma decat sa-l vad.

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Atunci cand iubesti, nu vezi lucruri evidente. Le vezi, dar speranta te face sa spui "poate nu-i asa, poate ca de fapt e altfel, poate..."stiu eu ce. Este greu dar asta e o experienta din care tu fiind o fata isteata vei invata si pe viitor va fi tot mai greu sa patesti asa ceva. Ai grija de tine, si nu fi zgarcita cu ciocolata, te ajuta acum cat esti trista. Mai indulceste un pic viata.

5 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Pai, si cu tine, si cu ea, si cu alte fete, si cu pitzi, si cu toate! E urmasul lui Casanova. Cred ca ar trebui sa te apropii de prietena lui, si cand se vor desparti, vei avea o prietena adevarata. Cat despre el, te invarte pe degete cum vrea, un pupic, o mangaiere, o vorba buna, e baiatul perfect, vorbesc serios, absolut perfect. Pacat ca e perfect cu toate.

| anonim_4396 explică (pentru valentingb):

In orice caz dupa ziua de azi poate ramane cu ale lui eu nu il mai cunosc.Cat poate o singura persoana sa te faca sa suferi atat.

| anonim_4396 explică (pentru valentingb):

Ciocolata iubirea vieti mele. laughing)

| valentingb a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

| valentingb a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci cand iubesti, nu vezi lucruri evidente. Le vezi, dar speranta te face sa spui "poate nu-i asa, poate ca de fapt e altfel, poate..."stiu eu ce. Este greu dar asta e o experienta din care tu fiind o fata isteata vei invata si pe viitor va fi tot mai greu sa patesti asa ceva. Ai grija de tine, si nu fi zgarcita cu ciocolata, te ajuta acum cat esti trista. Mai indulceste un pic viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze pupic pe obraz*