Crezi ca toti facem la fel?
Ala probabil a vrut cumva sa se scoata pe moment, dar nu a facut un pas bun si vrea sa ii mai dai o sansa. Pe scurt e un copil si nu stie ce vrea!
--> Inainte sa-ti raspund la intrebare ar trebui sa mentionez ca sunt fata, asa ca raspunsul meu poate fi complet diferit fata de raspunsul unui baiat.
---> Eu cred ca atunci cand un baiat se desparte de o fata, nu mai are nici o obligatie fata de ea, asa ca i spune tot ce are de spus in fata!
----> Normal ca dupa cateva zile baiatul o sa o sune pe fosta prietena, deoarece isi da seama cat i e de dor de ea si ca nu multe fete asa de deosebite ca ea o sa mai intalneasca.
---> Asa sunt baietii! ''Te ranesc'', iar apoi incerca sa spuna ca ''Nu este vina lor''!
---> Eu asa cred si mereu se intampla lucruri di`nastea intr-o relatie! Dar asta inseamna ca acel baiat inca mai tine la ea!
---> Ma bucur ca te-am ajutat! :::
Eu sunt fata nu baiat. dar mie nu prea mi-a facut vre`unul asa nu mi-a raportat nimic si poate ca ii pare raw ca nu mai e cu tine si de aia e tzavnos. oricum baietii care fac asa nu merita niciun pic de atentie, asta se numeste NESIMTIRE din partea lor.
Pentru ca atunci cand te-ai despartit te simti liber, eliberat, nu mai depinzi de fata respectiva(poate ca exista alta, poate ca te-ai plictisit pur si simplu) si apoi spui tot.
Daca lucrurile ies prost, adica aia pentru care ai parasit-o ti-a dat papucii, sau nu ai combinat alta intre timp incerci sa mai o lungesti cu,, fosta'' putin pana vezi cum se mai misca lucrurile, ce mai apare pe parcurs, sa avem un loc caldut si fin asigurat.
Deci din nou, nu poti spune ca toti baietii sunt asa
Unii fac asta ca sa fiti voi "fetele" vinovate...
Poate ca atunci cand ne despartim de cineva,suntem mai sinceri si vedem lucrurile dezbracate de subiectivismul tipic fiecaruia. Daca mai cerem inca o sansa dupa,asta nu inseamna neaparat ca uitam ce ne-a deranjat, ci doar ca suntem dispusi dupa o vreme sa acceptam ceea ce in trecut nu acceptam.Iar in legatura cu dorul, exista paradoxul cateodata sa-ti fie dor de acea persoana si nu de defectele ei