| gabriela1150 a întrebat:

Hei am si eu o intrebare pentru fete! Deci de cand mi-a venit ciclul prima oara acum trei luni, imi curge incontinuu, si m-am saturat. Nu vreau sa ma duc la ginecolog, si as dori sa va intreb daca vi s-a intamplat si voua sau daca stiti cum pot sa opresc toata chestia asta? P.S. : mai erau 2-3 zile in care nu imi curgea! :**

Răspuns Câştigător
| essther19 a răspuns:

Nu te juca cu chestia asta pentru ca poti face hemoragie!

O vizita la ginecolog si te vei scapa de promblema, asta e pe baza hormonala!

| gabriela1150 explică (pentru essther19):

Da, si sora mea mi-a zis sa ma duc la ginecolog, dar mi-e rusine! sad :-s :*

| essther19 a răspuns (pentru gabriela1150):

Nu trebuie sa iti fie rusine, pentru ca este in joc sanatatea ta, si eu am patit ca tine si aveam 12 ani atunci si am fost la ginecolog, deci lasa rusinea deoparte, e pentru tine draga mea!

Adica, stiu ca e pentru sanatatea mea, dar nu stiu, mi-e asa cumva, sa ma dezbrac si faze, si mai ales ca voi merge la mare, chiar vreau sa scap de problema asta. Si stiu ca probabil reteta costa mult nu? :*

Nu costa mult, mie de ex mi-a dat injectii, mai pe romaneste mi-a intepat fundul cu 20 de injectii cu vitamina K ...eu am avut ciclu 3 saptamani, deci era o hemoragie pentru ca am facut ca tine nu m-am dus la timp...Vitamina K este un produs antihemoragic, cu rol important in coagularea sanguina.

Multumesc mult. Eu am de 3 luni :-s :-s. si mi-e frica sa nu fi patit ceva mai grav. Multumesc din nou! :*

Nu ai pentru ce draguta! Multa sanatate si fuguta la ginecolog, e un doctor, nu te mananca!

hee hee multumesc pentru sfaturi! Si apropo in poza esti foarte draguta! :* Cum te cheama pe facebook?hee hee:*

Multumesc mult pentru sfaturi am fost la doctor. si am facut cateva injectii si am luat niste pastile. mi-ai fost de mare ajutor. thanks again! :*

Nu ai pentru ce scumpa!
Sa ai mare grija de tine de acum...
Sanatate!

Multumesc! >big grin

10 răspunsuri: