Nu te juca cu chestia asta pentru ca poti face hemoragie!
O vizita la ginecolog si te vei scapa de promblema, asta e pe baza hormonala!
Da, si sora mea mi-a zis sa ma duc la ginecolog, dar mi-e rusine! :-s :*
Nu trebuie sa iti fie rusine, pentru ca este in joc sanatatea ta, si eu am patit ca tine si aveam 12 ani atunci si am fost la ginecolog, deci lasa rusinea deoparte, e pentru tine draga mea!
Adica, stiu ca e pentru sanatatea mea, dar nu stiu, mi-e asa cumva, sa ma dezbrac si faze, si mai ales ca voi merge la mare, chiar vreau sa scap de problema asta. Si stiu ca probabil reteta costa mult nu? :*
Nu costa mult, mie de ex mi-a dat injectii, mai pe romaneste mi-a intepat fundul cu 20 de injectii cu vitamina K ...eu am avut ciclu 3 saptamani, deci era o hemoragie pentru ca am facut ca tine nu m-am dus la timp...Vitamina K este un produs antihemoragic, cu rol important in coagularea sanguina.
Multumesc mult. Eu am de 3 luni :-s :-s. si mi-e frica sa nu fi patit ceva mai grav. Multumesc din nou! :*
Nu ai pentru ce draguta! Multa sanatate si fuguta la ginecolog, e un doctor, nu te mananca!
multumesc pentru sfaturi! Si apropo in poza esti foarte draguta! :* Cum te cheama pe facebook?:*
Multumesc mult pentru sfaturi am fost la doctor. si am facut cateva injectii si am luat niste pastile. mi-ai fost de mare ajutor. thanks again! :*
Nu ai pentru ce scumpa!
Sa ai mare grija de tine de acum...
Sanatate!
Multumesc! >
ஐFataCuIntrebariஐ întreabă: