anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Am si eu o intrebare... Prietena mea isi schimba starea de spirit foarte repede, ca sa zic asa. Adica, daca ne vedem 1 zi toate`s bune in ziua aia, iar daca nu ne vedem 2 zile, ma trateaza cu indiferenta. Ex: Cand vorbim la tel in ziua cand am iesit, convorbirea se termina astfel : Te pup. Papa. Te iubesc mult. Iar in zilele/ziua cand nu am iesit : PA! (asta fiind doar 1 din cazuri. ). Cam asa ceva. E normal pentru adolescenti sa se intample chestia asta?

Răspuns Câştigător
| butt3rfly16 a răspuns:

Normal nu ar trebui sa se intample asa ceva din moment ce exista sentimente, comunicare, incredere si intelegere intre voi.Comportamentul ei ar putea avea o scuza:faptul ca nu poate sa stea fara tine si ca vrea sa te vada zilnichee hee. Incearca sa vbesti cu ea si sa vezi ceea ce o deranjeaza( ca sigur e ceva) si sa incercati amn2 sa gasit rezolvarea pentru ca rel sa poate continua si pentru ca totul sa fie la fel in fiecare zi.Baftawinking

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Normal.Toti mai avem zile proaste din astea in care nici macar cuvintele frumoase & sincere(?) nu ne mai aduc pe calea cea buna.Totul e bine insa cand se termina cu bine si a doua zi ne dam seama ca am ridicat tonul la cineva care nu avea nicio vina

| Monica a răspuns:

Face 'bot'c-am des. Vorbeste cu ea despre subiectul asta si explica-i ca nu-ti place reactiile ei, total fara sens.Probabil are si ea ceva de spus, nu-i convine ceva.In mod normal, trebuie sa-ti ofere putina libertate, ceea ce ea nu face deloc.

| Paatricia93 a răspuns:

Asa ma comportam si eu cu primul prieten. Cand nu ne vedeam o zi deja ma suparam, pentru ca tineam foarte mult la el si vroiam tot timpul sa fie cu mine. Asa ca pretena ta nu e singura care se comporta asa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca prietena ta se asteata se te vada in fiecare zi si se pune in ofensiva daca nu se intampla asa. Totusi, daca ma pun eu in situatia ei, lund in vedere ca exista sentimente putenice intre voi, nu vad de ce s-ar comporta asa cu tine... Daca as fi in ocul ei si nu te-as vedea o zi sau mai 2 as incheia conversatia cu mai multi de "te iubesc" si "mie atat de dor de tine" si chestii din astea, ca sa vezi ca imi lipsesti...
Dar sunt sigura ca prietena ta si eu suntem total diferite... deci s-ar putea ca sentimentele ei sa devina mai purnice atunci cand te vede...