Buna.Cred ca trebuie in primul rand sa evaluezi ce mananci, fiindca gasesti idei de mese cu putine calorii, chiar foarte multe, pe internet.Gandeste-te ca o farfurie intreaga de legume nu trebuie injumatatita, insa daca consumi multa paine, orez, paste, feluri de mancare uleioase, prajeli, plus cipsuri si sucuri acestea adauga calorii si la ele trebuie sa renunti treptat, sa le injumatatesti. Si mai trebuie sa stii ca exista calorii bune si calorii rele.Te sfatuiesc sa citesti aici, te lamuresti repede cum sa procedezi:
https://www.doc.ro/......l-de-viata
Mai adaug ca tot efortul fizic trebuie sustinut obligatoriu de efort psihic, daca doresti rezultate concrete, prin urmare te incurajez sa mergi la psihologul scolii, altfel risti sa tot ai fluctuatii cu greutate si sa nu intelegi de ce.Ai trecut prin evenimente destul de urate, probabil asta a declansat schimbarile in greutate si cred ca inclusiv tu intuiesti asta.De aceea e nevoie sa lucrezi cu tine pe partea emotionala, responsabila adesea pentru problema ta. Sper ca intelegi si ca vei lua decizia buna pentru tine.
Bună! mulțumesc pentru răspunsul frumos și educat, am încercat să discut cu psihologul școlii însă mi s-a spus ca nu e treaba lor să susțină,, fetite care vor atenția barbatilor,, psihologul liceului meu considera ca noi fetele vrem sa schimbăm ceva la noi ca să atragem bărbați, insa eu vreau doar pentru mine, să mă simt eu bine