Salut! Si eu mi-am batut capul cu problema asta de cativa ani. Nu vei gasi raspunsul decat la cineva ca tine. Eu l-am cautat mult si l-am gasit singura. Unii oameni chiar au darul sa vada lucruri. Eu de exemplu saptamana trecuta am visat un batranel si l-am desenat cand m-am trezit si l-am lipit pe perete. Bunica a trecut prin camera si m-a intrebat de unde il am si mi-a spus ca e bunicul ei. De asemenea am multe dejavu-uri si etc. E normal. Asa cum unii sunt buni la mate sau la sport, asa suntem noi la partea cu adevarat intelectuala. De fapt, toti oamenii au asa "semnale", dar unii sunt mai receptivi la ele. Stai linistita si bucura-te de darul tau! La urma urmei, esti speciala... de ce ti-ar fi frica?
Nu imi este frica, dar ca nu inteleg de ce atunci cand sunt stresata toate acestea "dispar".Iar cand sunt linistita suflesteste"apar"
Cand esti linistita esti mai receptiva la ele. Cand esti stresata creierul nu le mai da importanta, concentrandu-se pe prezent, si nu pe viitor sau trecut. Daca vei fi mai mult timp linistita sufleteste, vei ajunge sa le poti intelege mai bine(cand apar, cum, etc) sau poate chiar sa le controlezi! Mie imi e cam greu sa le mai am de cand am pierdut o persoana draga, dar tu ai timp! Bafta!
Nice mereu mi-am dorit sa am puteri de genul asta , nu stiu tu da eu cred in lucrurile de genul asta, cum ar fi reincarnare sau karma, unii au fost inzestrati iar altii nu, de exemplu budistii aia care se concentreaza atat de tare incat dispar prin meditatii si chestii de genul asta. E ceva dincolo de noi, chiar daca negam asta, nu prea pot sa iti dau un raspuns stiintific, eu zic sa profiti de "puterile" astea si sa fi bucuroasa ca le ai.
Eu tocmai, ca nu mi-am dorit.
Bunici mei au avut intamplari ciudate cu "paranormalul".
De exemplu Mi-au povestit,cand erau tineri, au mers la padure sa taie lemne. .
Bunica i-a spus lu bunicu ca in ziua aceea sa nu vorbeasca cu altcineva decat ea, apoi au aparut asa zisele "iele" si bunicu a vorbit cu ele, cica .
Dupa a inceput sa inebuneasca din ce in ce mai rau.
Eu sper ca au avut vedeni, si bunicu a inebuit din cauza stresului )) sper. xD