Poti fi original, du-te si pe la biserica; e o vorba acum prietenul la nevoie te cunoaste!
Biserica e ultimul loc unde as merge. Vezi poza mea? E idolul meu. A intrat la inchisoare pentru ca a ucis pe nu-stiu-cine si a dat foc la 4 biserici. De ce am spus asta?
De fapt, chiar nu ai nici un rost, iti imaginezi ca te-ai nascut pentru vreun scop anume?
Te asigur eu, esti la fel de nesemnificativ ca restul populatieie acestei planete.
Iar in legatura cu a 2 a intrebare,la fel,nimic neobisnuit, probabil doar ai inceput sa vezi lucrurile mai clar. Si eu de obicei ma bag in seama cu alte persoane doar cand nu am nimic mai bun de facut.
Nu te mai gandi la posibile esecuri, du-te si fa ce-ti place, persoane cu care sa faci respectivele chestii le gasesti pe parcurs, depinde ce presupun respectivele "distracti".
Bună,
Știu cum te simți.Așa am fost și eu când aveam 16-17 ani.În lumea asta sunt mulți oameni răi, dar tu nu trebuie să îi bagi în seamă pentru că nu merită și nici nu trebuie să te schimbi pentru ei.Trebuie să te accepți așa cum ești tu, pentru că ești special în modul și felul tău. Unii nu știu să privească și în interior... și înainte mă simțeam ca și tine.Gen (plângeam în fiecare zi,îmi făceam rău singură). Dar a venit și ziua aia când am încercat să deschid ochii și am realizat că viața nu e mereu roz,că o să fie și mai greu de atât. Dacă ești emo, nu înțeleg ce le pasă altora.Tu ești cum vrei și faci ce vrei, ce îți place.Și dacă nu te accepta așa cum ești să facă pași, pentru că tu nu dai importanță. Încearcă să gândești pozitiv, uită'te în oglindă și privește adânc în interiorul tău.Fă ce îți place, pentru că viața este una singură. Profită!
Curaj!
O seară frumoasă! Te pup :*! Sper că te'am ajutat măcar puțin.
BrianMoser întreabă:
miriaaaanaa3 întreabă: