| ramona0506 a întrebat:

Hei....am si eu o micuta problema. poate vreti sa o bagati in seama. Ma simt destul de rau dupa ce am dat examenul astazi la romana, am gresit un exercitiu de la partea a 2a, cel cu subordonatele, am incurcat caracterizarea directa cu cea indirecta si la trasaturile genului epic si la B de la prima parte, cine stie unde am mai gresit. Imi este frica, foarte frica, si stiu ca ar trebui sa astept rezultatele dar sunt stresata si nu stiu ce sa fac. Poate nu suna asa grav chestiile pe care le-am gresit dar nu ma simt bine 'in pielea mea', mi-e frica de faptul ca poate iau nota mica. Ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| Darkela a răspuns:

Of, exact asta păţesc şi eu la orice test sau teză sau orice!

Poate reuseşti să te calmezi puţin dar când vei vedea rezultatele iar te vor cuprinde emoţiile. Ştiu, e naşpa când te roade că ai greşit dar trebuie să gandeşti pozitiv " Frate, am dat examenul? L-am dat.Am făcut tot ce am putut? Am făcut " Un secret bun este să ai încredere in tine. Chiar dacă iei 7 tot e notă de trecere! Tot vei intra la profilul dorit! Şi poate te mai linişteste gândul că facultatea nu depinde de examenul ala. Până la urma e un examen de admitere.Nu trebuie să faci tot corect, perfect că doar nu dai examen la "şcoala de şoferi ". Vei vedea, totul va fi bine.Stai calm si moralul sus! Zâmbeşte şi hai cu încrederea in tine.

Baftă si notă mare să iei.

0 răspunsuri:
Întrebări similare