Spune-i ca rockerii sunt nebuni( asa intelege lumea )
Si ca vii intr-o zii cu cutitu si ii injunghii pe toti.
NUU glumesc, de fapt inteligent ar fi sa:
Vorbesti cu dirigintele/diriginta lor, daca problema persista apeleaza insistent la Director, sau la adjunct.
Daca nici unul nu te asculta, batei, daca te vor da afara din scoala, du-te la politie pentru ca directorul dirigintii, etc nu au vrut sa-ti faca dreptate...
Si asa e Romania, plina de acest logo:
"Daca nu merge de voie buna, te educ cu pumnul!"
Imbracate in negru ca orice rocker, manusi fara degete, lanturi la pantaloni, cercei in urecke, etc,(depinde daca iti place stilul acesta) agresivitate (cum au si ceilalti fata de tine asa sa ai si tu fata de ei) nu mai fi cu "paratul, fii mai independenta, injura mereu cand se da cineva la tine sau mai bine nu-l baga in seama, daca iti va spune ceva ce nu-ti convine poti sa te ridici din banca si sa-l iei de gat si faci o voce mai groasa si-i spui ceva acolo. ex:"mai comentezi mult ba cocalare?(eu asa procedez mereu, acum colegii din liceu nu indraznesc sa faca glume pe seama mea.eu fiind metalista.)
1.Esti baiat sau fata?
2. Daca nu-i poti ignora, du-i la director, ce te tine?!
3.Cati ani ai?
4. Spunele parintilor tai!
5. Daca era sa-ti spargi capu, fa reclamatie!
6.Cauta-le punctul slab, si ameninta-i cu asta!
7. Poate sa-ti muti scoala.
8. Spune-le daca se poate ca asta e stilul lor, si rad de tine pentru ca le e frica ca lumea sa nu rada de ei!
9.Rad de tine pentru ca se cred mai importanti, dar nu e asa!
10. Ce drac de diriginte ai de nu face nimic?!
11. Spune-le parintilor!
12.Nu-ti fie rusine de ceea ce esti!
13.Prindei cate unu pe strada si vorbeste cu ei!
14. Sper sa respecti regulile de mai sus!
Bafta! Eu i-as sugruma
1. Trimite-i scrisori de ameninţare.
2. Răpeşte-i câinele/pisica/porcul de Guineea/cerberu'.
3. Şantajează-l. Dacă nu merge, taie o ureche a animalului răpit şi trimite-o prin poştă.
4. Ultima variantă(doar în caz de urgenţă):
Aşteaptă-l la colţul străzii cu o cărămidă şi când îl vezi că vine, îţi dai cu cărămidă în cap şi sari pe el, îl murdăreşti de sânge şi începi să urli ''Ajutor, ajutor! Mă omoară! Bestiaaa!'', or something like that. He's gonna get in trouble. Şi tu? Se numeşte sacrificiu de sine. xD
Prinde-i dupa scoala. Ce se intampla e in afara scolii asa ca nu ai ce sa patesti. Eu zic sa nu apelezi la violenta direct, ci sa ii ameninti pentru a-i speria putin.
Chiar nu te-ai gandit la asta? ai putea sa pui pe unul din gasca ta sa-i bata sau macar sa-i ameninte dar din moment ce sunt drogati poate il omoara ai grija...(daca tot esti rocker am si eu o intrebare pentru. tine: crezi ca exista vampiri?) Cunosc si eu multi rockeri si toti cred ca exista.Ma rog revenind la problema ta... daca am gandit destul de logic esti la o scoala generala. Mai ai de astptat mult pana acolo dar ai putea sa-i bati cand termini scoala.Atunci poti sa-i imfingi o batalie crancena pe care sa si-o aduca aminte daca nu o va chema pe ''-MAMIIII!'' .Ma rog deci pana atunci pune pe altcineva sa-i bata.