| kíddσ_x a întrebat:

Hei.Am si eu o problema. Dau funda. Cea mai buna prietena a mea a fost cu un baiat timp de o luna jumate. Apoi dupa baiatul acela a lasa`to pentru nu stiu ce.Pana atunci s-au mai certat dar bland si de fiecare data se impacau. Dar acum e cu totul diferit.Baiatul acela chair nu mai tine la ea, iar ea plange toata ziua.Am incercat s`o ajut cum am putut dar nu...Deci daca puteti sa-mi dati niste idei cum pot sa-m fac pe acel baiat sa se intoarca la ea as fi foarte recunoscatoare(n-are prietena). Va roog nu mai suport s-o vad pe prietena mea asa.crying

3 răspunsuri:
| Nu cOnTeAzA! a răspuns:

Hmmm...inceraca sa vb cu el, sa-i explici ca ea tine fff mult la el.ca sufera din cauza lui, spune-i asa niste vb ca el sa se simta vinovat.Sau poti sa iti ajuti prietena si in alt mod, sa o ajuti sa-l uite, inceraka sa o faci sa se distreze, sa faca cunostinte cu akti baieti, poate ii kade altu cu tronk la inima macar kit de kit.BaFtA! Se vede ca esti o prietena adevarata, si nu-ti lasi prietenii la nevoie, ResPeKt!

| Sile_6892 a răspuns:

Daca "dragoste" nu e, nimic nu e! cum spune acea frumoasa melodie. Intre cei doi a fost mai intai "placerea" care nu a tinut prea mult deoarece lipsea "dragostea". Sa fie atenta cand se mai indragosteste la ce doreste sa obtina; placere sau dragoste.

| kíddσ_x explică:

@DoMnItZa am vorbit cu el pe mess am incercat da` nimic. el de felul lui e incapatanat asa.
@Sile ba intre ei a fost dragoste.stiu eu ca de cate ori se certau baiatul acela plangea dupa ea.si am vazut cum se uitau unul la celalalt.