| xoxo131 a întrebat:

Hei! am si eu o problema!
dorm de seara la ora 23 pana a doua zi la 14, ma trezesc o ora doua si ma pun din nou la somn pana seara la 23 sau alte ori pana a doua zi dimineata.si nu'mi aduc aminte ce am facut in acele ore cat am fost treaza(in vacanta )
cand sunt la scoala vin pe la ora 14 si pe urma dorm pana seara la 23-00, alte ori pana dimineata cand trebuie sa ma duc la scoala.
si cel mai mult ma ingrijoreaza faza ca numi pot aduce aminte ce am facut in acele ore cat am stat treaza... si la cat dor tot ma simt obosota...
ma puteti ajuta cu un sfat, ceva? :-s

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Trebuie sa ai un program fix de somn.De exemplu de la 21:30 pana la 7:00 cand ai scoala.In felul asta organismul tau se va obisnui si se va trezi automat la ora respectiva.Eu ma trezesc de multe ori la 6:50 inainte sa sune alarma fiindca pur si simplu m-am obisnuit.Cum zicea si profa mea de psihologie, avem un ceas in interior care functioneaza bine daca stii sa il programezi. Sper sa iti aduci aminte ca ai pus aceasta intrebare... sad

2 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Sa-ti faci un program de somn, te pui si te trezesti din somn la aceleasi ore, dar dureaza ceva pana de dezobisnuiesti.pa

| Deny93 a răspuns:

Poi eu zis ca cel mai bine ar fi sa te duci sa vb cu un doctor:*:X:X