Iubitul tau este prost crescut!
Daca stia ca nu are bani macar de o floare, se imprumuta la un prieten sau vecin, sau cerea mamie de cu o zi inainte, dar nu a facut-o, deci l-a durut in dos de tine si familia ta.
Parintii tai au dreptate, mi s epare a fii mojic baiatul!
În opinia mea vinovatul e chiar prietenul tău, deoarece nu poți deranja un om când e ocupat ci când poate și el deci trebuie să fie o înțelegere între părți.
Eu am luat în considerare că seara a fost după ora 22:30, ceea ce face să nu fie o oră de vizite pentru că lumea e în general obosită după activitatea desfășurată în timpul zilei. Deci în acest caz, eu le dau dreptate părinților tăi.
Mai țin să cred că a fost anunțat din timp astfel că putea să pregătească un cadou până atunci, în caz contrar ar trebui și el înțeles pentru că așa a simțit el necesar să vină cu un cadou.
În ultima parte, tind să-l consider mândru ceea ce face ca să renunțe ușor la tine fără să mai existe un mai târziu sau etc, genul de om supărăcios care dacă nu reușești să fie măcar puțin pe placul lui e cam greu de comunicat și înțeles.
Vina doar tu o ști dacă analizezi bine situația și nu îți fă griji nu o iei razna e doar o situație sunt multe de genul în viață
Stai strong
Fara misto nu prea ma pricep in asta am si eu o problema cu asta dar zii iubitului tau adevarul si chiar daca nu a sa mearga nu te prefa canuti pasa ca asa te va plictisi de tine si te va parasi de tot funda?