| myia a întrebat:

Hei, am si eu o problema, in urma cu jumatate de an am cunoscut un baiat. M-am inteles foarte bine cu el un timp, iar apoi dupa ce ne-am intalnit lucrurile sau cam schimbat, intotdeauna am avut impresia ca nu am aratat precum asteptarile lui, whatever... el apoi s-a combinat cu una, mai vorbeam doar ocazional, cand s-a desparit de aia am inceput din nou sa vorbim, insa de data aceasta ma hotarasem sa eu platesc cu aceeasi moneda, i-am spus ca daca nu arat cum ar vrea el sa fie sanatos, iar mereu ma contrazice la aceasta chestie, mi-a spus ca nu-l cunosc deloc. Nu stiu ce sa fac, ma simt bine cand il vad ca se zbate sa ne vedem din nou, pentru ca si eu am suferit destul atunci cand aproape ca nici nu mai existam pentru el... Un sfat va rog. multumesc!

Răspuns Câştigător
| KriSt3n a răspuns:

Daca vrei sa vezi daca cu adevarat te place.eu zic sa nu te dai batuta! si sa nu fi foare usor d convinss. eu una asa fac sa vad daca chiar ma place! Daca te invita la un suc. du. te dar atunci cand va intalniti sa nu pari f entuziasmata sau bucuroasa ca te. a invitat sau sa ii arati ca esti "TOPITA" dp el!happy Ia. o ushor.incearca sa nu pui suflet pentru el pana cand nu, ti dai seama daca te merita sau nu! happy

1 răspuns:
| SecretWish a răspuns:

Mai da-i o sansa. dar sa fie ultima happy