| CacaoDeBranza a întrebat:

Hei!
Am si eu o rugaminte mare la voi. Deci, tocmai m-am cuplat cu o fata,care ea ma placea si eu o placeam,dar ne era rusine sa ne spunem asa ca toata scoala(serios,toata) ne-a impins.
Pana sa "ne cuplam" eram prieteni foarte buni. Faza e ca eu sunt un baiat timid. Ok,nu e prima data cand vedeti pe cineva in pozitia asta.
Faza este ca noi acum vorbim normal,nimic ca intr-o relatie.
Problema este, cum pot sa ajungem macar la stadiul de a ne tine de mana/a ne imbratisa. Nu pot sa o intreb eu pentru ca imi e rusine, si ea e o fata timida si am nevoie de un mare ajutor.

Răspuns Câştigător
| an0therkid a răspuns:

Pai daca nu aveti niciunul curaj....asta e cam greu
ati putea face cateva shots la unul dintre voi acasa si poate asa prindeti curaj happy
ati incercat sa va luati haine de cuplu? adica daca inca nu v-ati tinut de mana puteti avea haine de cuplu... sa vada lumea ca nu sunteti doar prieteni happy

1 răspuns:
| Biancaalone a răspuns:

Pe bune?! Sa o intrebi daca vrea sa fie tinuta de mana? Ia-o direct,fara sa-i spui ce si cum! Daca o s-o intrebi si o sa-i spui mereu ceea ce vrei sa-i faci, pai poti sa uiti de o eventuala relatie, deoarece, noua, fetele nu ne plac lucrurile astea! Ne fac sa ne simtim ciudat!