| AddaBăă a întrebat:

Hei.anul acesta m`am mutat de la scoala in primele zile totu a fost mai bninisor deoarece nu ma cunostea nimeni, dar dupa aceea colegi nu mau mai agreat recunosc ca sunt un pic cam fitoasa si ma mai ia gura pe dinainte dar eu m`am comportat frumos cu ei ce ar trebui sa fac sa ma placa iar? sa radem impreuna si alte chesti?

5 răspunsuri:
| Gabitzzza a răspuns:

Tot secretul este sa fii tu insati orice s-ar intamla... fara fite

| PinkSky a răspuns:

Buna Alexa, am si eu o colega ca tine la mine in liceu.A venit, prima impresie era buna dupa 2 3 zile numai fite pe capul ei si nu o mai vrea nimeni pe langa ei.Iti spus sincer cum i-am spus si ei : Niciodata sa nu te crezi ceea ce nu esti. Si ca sa te placa altii gasiti subiecte comune si incearca sa te bagi dar sa nu fii prea bagareata.Deci fii ca restul nu te da o diva ca asa nu rezolvi decat sa fii singura:]. Bafta:*

| AddaBăă explică (pentru PinkSky):

Da am incercat si eu sa nu mai fiu asa si am av zile mai bune si recunosc ca nu prea stiu cum sa ma las de aceste fite ce sfat imi pot da?

| PinkSky a răspuns (pentru AddaBăă):

Sincer asculta... Fii tu insati daca ei nu te plac asa soartawinking Prieteni o sa ai cu miile si pana la urma urmei odata si odata tot o sa.ti zica "hai vino aici>big grin

| ltb a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp cu ei