anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei!
As vrea sa ii spun La multi ani baiatului pe care il plac, intr-un mod inedit (prin mesaje). Cel mai frumos text, primeste funda!

Răspuns Câştigător
| mary1990 a răspuns:

Ok, recunosc am luat-o de pe net, dar asta iti jur ca nu am luat-o :
In fiecare an tu cresti in ochi lumi, al părinților si al prietenilor, dar in ziua in care te-am cunoscut aveai si ai un suflet de copil, oricât ai îmbătrâni cu an cu doi tot vei fi iubirea mea, iti doresc un la multi ani cald, si niciodata sa nu uiti copil te naști copil rămâi. La multi ani iubirea mea

5 răspunsuri:
| mary1990 a răspuns:

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie. La multi ani iubire happy

| nutellasicobreala a răspuns (pentru mary1990):

Pfff...nu vreau sa ii zic ceva luat de pe net si nici sa sune prea pompos, vreau ceva simplu, dar care sa ii ajunga la inima!

Da...multumesc si chiar nu vreau sa te supar, dar tot nu e ceea ce caut!
Nu pot sa ii zic iubirea mea pentru ca inca nu sunt cu el.

| mary1990 a răspuns (pentru nutellasicobreala):

Scuze ca nu am putut sa te ajut, si normal ca nu ma supăr happy, eu zic sa ii spui tu ceva din inima ta, daca stii ca a venit de la tine si nu de la altcineva te vei simți altfel atunci cand o sa iti răspundă. Noapte buna si sper sa găsești ceva, ori din inima ta ori de la altcineva happy

Multumesc...pana la urma i-am scris ce am simtit si a iesit foarte bine! Ca sa iti arat ca apreciez ca ai incercat sa ma ajuti, iti voi da o funda!

| mary1990 a răspuns (pentru nutellasicobreala):

Ok, recunosc am luat-o de pe net, dar asta iti jur ca nu am luat-o :
In fiecare an tu cresti in ochi lumi, al părinților si al prietenilor, dar in ziua in care te-am cunoscut aveai si ai un suflet de copil, oricât ai îmbătrâni cu an cu doi tot vei fi iubirea mea, iti doresc un la multi ani cald, si niciodata sa nu uiti copil te naști copil rămâi. La multi ani iubirea mea