| Mariii1 a întrebat:

Hei, as vrea sa imi cumpar o geanta simpla neagra mai frumoasa, pentru scoala. Nu ghiozdan, geanta in genul celor de strada ca sunt a 11.a

3 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Nu pot sa cred ca va e rusine sa purtati ghiozdan. Aveti aere de domnisorici? Puenti in geanta trei lulele, trei surcele, voi nu aveti manual niciodata, caiet de notite, Doamne fereste, dar sunteti domnisorici. Nu sunteti voi de vina, e scoala care nu va da una peste ochi: ai intrat in scoala fardata, fusta scurta, cercei in nas, in gura, fara uniforma - exmatriculare pe timp de 30 zile. La urmatoarea abatere 90 zile, ca sa simtiti ca scoala nu-i parada modei, ci e un mediu [sau ar trebui sa fie] academic, un mediu in care ma duc sa ma instruiesc.

| Mariii1 explică (pentru ywar):

Nu este vorba de asta, doar ca deja scoala a devenit cu totul altceva, pentru majoritatea tinerilor, nu un mediu academic. Adevaratele valori nu se mai gasesc in disciplina, rezultate bune, ci in alte tampenii. doar ca sunt putini cei ce gandesc asa, si daca nu " respecti standardele " pari ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as cumpara tot un rucsac, dar daca vrei o geanta, le poti incerca pe cele gen postas cu multe catarame, sunt chiar dragute si incapatoare.