| RainbowDash1 a întrebat:

Hei happy as vrea sa ma apuc de vlogging pe YouTube, dar as vrea sa il fac in engleza.
Știți ceva romani care fac videoblogging in engleza? Si voi ce părere aveți? Mi-e putin frica de părerile colegilor, etc.

2 răspunsuri:
| Hrothgar a răspuns:

Te duci la colegi si le dai in cap!

| AnarchyUK a răspuns:

Nu, nu știu români care fac videoblogging în limba engleză, în sensul că nu le cunosc numele de utilizator. Însă am văzut câțiva care încercau să facă videoclipuri asemenea celor de la Copy Cat Channel în limba engleză despre România și ce se întâmplă aici, însă nu le prea ieșeau. Asta pentru că nu pronunțau toate cuvintele cum trebuie, aveau un accent ce lăsa de dorit și umorul lor (căci videoclipurile se bazau pe această trăsătură) era mai mult decât sec. Se apropia de inexistență.

Consider că este o idee bună, dacă ai subiecte despre care să vorbești și bineînțeles, știi să vorbești cât de cât coerent: nu este necesar un accent ca la carte, sunt mulți străini care fac videoclipuri în limba engleză și și-au perfecționat vorbitul cu timpul. Însă sunt buni în ceea ce fac, în sensul că își ating scopul: distrează oamenii. Dacă reușești asta, nu văd care este problema. Nu ar trebui să îți fie frică de colegi și/sau prieteni apropiați. Poți să nu le zici sau din contră, să le ceri ajutorul. De asemenea, dacă faci acest lucru vei avea cu siguranță critici. Nu trebuie să îți fie teamă de ele, ci să le accepți și să încerci să te perfecționezi. Cine știe, poate chiar vei ajunge undeva!

Mult succes!

Întrebări similare