anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, as vrea sa mi dati niste sfaturi. Am 18 ani si nu am prieteni destui de apropiati. Stiu, stiu se apropie Bac ul insa sunt pregatit, am media 9 la romana 9 geogra si tot pe atat la istorie, nu mi fac griji in privinta asta. Faza e ca stau intr-un cartier al orasului aflat la 2km de el. Pe aici nu sunt copii de varsta mea cu care sa ies sau ceva, iar colegii mei sunt la km distanta (10-20). Ma simt naspa rau de tot, singur si parasit. As vrea sa ma plimb, asa singur cum sunt prin oras si da mai socializez cu altii... insa daca as vrea sa plec mi ar zice maica mea ca unde ma duc la ora asta, sunt nebun, ce fac eu pe acolo si alte lucruri de genul asta. Nu ii pasa ca am 18 ani si ca i am scos din ce rahat se bagasera ei singuri... nu stiu ce sa fac. ma gandeam sa cer unei colege de-a matusi mii sa o sune si sa i zica ca e psihologul cu care am vorbit si sa i zica ca am nevoie sa socializez cu altii. Mi s-a urat in casa, singur

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Chiar n-ai colegi macar mai aproape de tine? Iei transport ceva si te vezi cu ei.

| NevermindXEXEXD a răspuns (pentru Adry05):

La mine in cartier nu e absolut nimeni de varsta mea... iar aia 2 km pana sa ajung eu in oras nu e problema ca plec eu cu 30 min mai devreme si ajung. Colegii sunt "mai navetisti" ca mine, vin de departe si mna nu vine nimeni zilnic sau la cateva zile.

| Adry05 a răspuns (pentru NevermindXEXEXD):

Incearca la scoala sa te imprietenesticu colegii care stau in oras.

| FaraNume1245 a răspuns:

Tu trebuie să înveți pentru BAC, nu să ai viață personală.

| francut a răspuns:

Spune-i scurt si hotarat ca ai nevoie de socializare. Ca nu poti trai ca un salbatec. Ca te rupi de lume stand izolat. Dar, evident, sa nu te duci in oras noaptea tarziu. In acest caz, o inteleg. E mama si are temeri.