| lauraaaaaaaa33 a întrebat:

Hei! As vrea sa-mi dati o nota/parere dupa descrierea pe care va v-oi da despre mine. Fara insulte sau injuraturi va rog.
Deci,sunt blonda,ochii albastrii-verzi-gri, 1.67,60 kg,am note ok, 38-39 la picior laughing),dezvoltata mai mult in spate laughing (mama ce ciudat a sunat asta), am gusturi ok big grin, din pacate..nu am pistrui sad (dar nu cred ca mi-ar fi stat totusi atat de bine deoarece fiinda si pentru ca sunt blonda) oamenii zic ca-s de treaba..si e foarte adevarathee hee, adevarul e ca nu citesc foarte mult pentru ca imi gasesc destul de greu o carte care sa-mi placa. tongue am parul mai jos de umeri cu vreo 10-15 cm,(blond natural). Mai mult nu stiu ce sa zic.Adevarul e ca in principiu eu am scris chestia asta ca ma plictisesc+as vrea sa vad ce parere isi fac altii despre mine,nevazand o poza cu mine,citind doar o scurta descriere.'key paaa (p.s:habar n-aveam la ce categorie sa pun aceasta fantastica intrebare, asa ca am ales.o p.asta ca.i mai populata laughing pa.)

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Dupa urmatoarea fraza m-am lamurit, si anume: " Deci, sunt blonda, ochii albastrii-verzi-gri " Acum sunt ferm convins ca ce se spune despre blonde e perfect adevarat blushing ehehehe

| lauraaaaaaaa33 explică (pentru Liviu):

Man,e ciudat, stiu, dar chiar asa ii am, si daca nu ma crezi, chiar nu ma intereseazawinking

| MäduLïïnà a răspuns:

Ochi albastrii, par blond, PRINCESS. rolling on the floor Si ai dreptate, e mai ok fără pistrui. rolling on the floor Esti " gagică " in concluzie. smug rolling on the floor Sal.