| Buuff a întrebat:

Hei as vrea sa-mi fac o pagina pe facebook. Am vazut ca in ultima vreme toata lumea isi face dar nu e nici una originala. Ce vede la una face si cealalalta. Acum toate sunt autoare si au inceput sa scrie povesti. (toate de dragoste si unele sunt varza laughing ). Bla bla. Dar ele sunt putin cam analfabete laughing sincera sa fiu...whistling. Si eu sunt satula de fete d'astea care au 700 de like'uri de la altii mai analfabeti ca ele devil)...Ori isi pun nume in engleza si ele habar au sa numere pana la zece.
Dar sincer am vazut si cateva pagini care chiar merita sa aiba 2000 de like'uri. Unele chiar se pricep

Răspuns Câştigător
| TheSundărSitaara a răspuns:

Bună seara, Buuff!

Pentru a-ţi crea propria pagină pe Facebook, apasă pe link-ul următor: https://www.facebook.com/pages/create.php, alegi una dintre următoarele categorii, completezi ceea ce-ţi cere, uploadezi una sau mai multe fotografii, după bunul plac, îţi creezi descrierea, şi după postezi ceea ce doreşti pe pagină. :)

Mult succes!

C.

1 răspuns:
| oOSaritaOo a răspuns:

Mă, am şi eu o pagină de 1000 şi ceva de like-uri, dar pagina mea e amuzantă. Am observat şi eu că toţi dau copy-paste şi după ce că fură poze de la alte pagini îşi mai şi scriu numele paginii lor pe pozele furate... şi cu poveştile e la fel, copy+paste peste tot. Am văzut şi pe TPU că cer astea poveşti... rolling eyes Paginile mari fură tot, nu cred că mai au ceva original.