| Elial a întrebat:

Hei. As vrea sa va cer parerea. Am 1, 76 si 56 de kg. Bineinteles ca uni imi spun ca sunt prea inalta, iar altii ca ar vrea sa aiba inaltimea mea. O data mi s-a spus si "Bianca Dragusanu pe tocuri". Probabil par foarte inalta pentru ca am niste prieteni micuti de inaltime si sunt mai inalta decat ei cu jumatate sau un cap. Nu stiu daca sa ma simt complexata sau mandra. Din cate am vazut, baietilor le plac mai mult fetele scunde.

3 răspunsuri:
| Dennisz a răspuns:

Eu zic sa fi mandra.
Nu conteaza cum arata ambalajul, conteaza cat este de bun interiorul.
Fi tu insuti si nu baga in seama jignirile sau glumele proaste ale prietenilor.
Din cate stiu eu, tuturor baietilor le plac, sau le-au placut macar odata in viata de o fata inalta.
Asa ca, nu iti fa griji!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema la scoala. Stai linistita! Le pare rau ca nu sunt si ele asa de inalte, iar baietii se simt prost pentru ca ei sunt mai mici, desi, ca baieti, ei ar trebui sa fie mai inalti.
Vei fi admirata si esti si acum. Stai linistita, nu e nimic in neregula. Daca ai fi avut 1, 90, mai ziceam, dar asa, esti frumoasa si oricine ar vrea sa fie ca tine si cu tine.
happy

| StochirleaAlexandra a răspuns:

"Întreaga noastră viață… constă în ultimă instanță în a ne accepta pe noi înșine așa cum suntem."
Simte-te mândră!