| CarmenAnamaria1822 a întrebat:

Hei as vrea si eu niste statusuri cu colegi si despatiri.

Răspuns Câştigător
| Mysteriousgirl260588 a răspuns:

♥ O să.mi fie dor de colegi, chiar dacă uneori îmi venea să le dau câte`o carte în cap. Dar această zi... sigur pe toţi aş vrea să-i pitesc într-un sac!

♥ Bă. O să`mi fie dor de fiecare în parte. Mai ales de colega de bancă ce se chinuia să copieze din carte.

♥ Degeaba, opt ani de zile au trecut fără să ne anunţe`... fiecare acum pe căi opuse!

♥ Acum aş da orice să mai rămân cu voi un an, fără să-mi pese de vreun ban!

Chiar dacă au fost destule certuri. sunt mai multe amintiri... 8 ani pe care îi voi purta în suflet orice ar fi.

Nu, nu credeam că va fi atât de greu. să-mi părăsesc colegii ca să plec la liceu.

♥ O să.mi fie dor de banca mazgălită. Şi de profa de fizică repezită.
Dar anii trec şi nu mai vin, te-mbată a lor parfum fin, cu nostalgie şi cu dor in amintirea anilor.

Au rămas în spate amintiri ce dor, o şcoală, o clasă şi nişte prietenii care niciodată nu mor!

Mi-e dor de tot ce-am fost odată, mi-e dor de 8 A, aşa uniţi, cum am fost odată!

La liceu va fi ceva nou, alţi colegi, altă şcoală, alţi dascăli. va fi ceva frumos, însa nu va înlocuii în sufletul meu pe voi nimeni, niciodatăăă!

Mai revăd acum o poză, cum eram odată toţi, fără gânduri fără temeri ce se va sfârşii odată tot;(

Chiar dacă aş putea, nimic nu aş schimba. Nimic din 8 ani de zile n`aş schimba.

La revedere! Ne pare rău că plecăm. Atâţia ani de şcoală. Împreună la bine şi rău.

1 răspuns:
| Zuzazozo a răspuns:

~ Losing you is like living in a world without air... ~
~ Intr-o zi iti vei aminti de noi, Te vei gandi si vei dori sa dai timpu`-napoi, In zilele in care iti ceream iertarea, Iar tu imi spuneai,, Lasa vrajeala'' :-J~
~ Ea te iubea sincer si ar fi facut orice ca sa iti fie bine, Esti un prost ca n-ai apreciat ce ai avut langa tine! ~ ( la asta poti sa o '' personalizezi'', gen: Eu te iubeam sincer si as fi facut orice pentru tine... )
~ Stiu ca nu-ti pasa de mine, Mi-ai demonstrat destul~
~ Si regret fiecare clipa in care nu ti-am spus ca esti tot ce am mai bun si sa te strang in brate, Dar las` c-o fac acum ~
~ N-ai sa ma vezi plangand in urma ta, N-ai sa ma vezi venind cersindu-ti dragostea~
~ Asta e... Merg mai departe in pasi de tango~
~ Eu voi fi aceea care n-o sa-ti intoarca spatele~.
~ Doar perna stie cat am plans, Tu nu vei sti ca nu-ti voi spune, Tinand in brate perna strans, Tu nu vroiai sa stii de mine~
~ Vei mai iubi, asta o stiu, O stii si tu destul de bine, Eu sunt aici exemplu viu, Iubesc acum, dar nu pe tine~
~ Cel mai rau lucru e sa te simti in plus acolo, undeva, candva, tu erai totul~
~ Imi pare rau ca nu ti-am aratat cat te-am iubit, Poate cu ea esti mult mai fericit~
Sper ca te-am ajutat si nu mai fii trista/ suparata. Tine minte 3 cuvinte, Viata merge inainte :*