| TeManancCuNutella a întrebat:

Hei! As vrea si eu un sfat.
Baiatul care imi place ii place si celei mai bune prietene.
Ce pot sa fac?
Prietena mea a stat impreuna cu el, dar dupacea s-au despartit(nu au stat nici 2 zile) pentru ca el nu o place, dar mie mi-a spus ca sunt draguta, ca nu sunt rusinoasa, ca sun frumoasa.
Se da la mine?
De cateva zile nu am mai vb cu el pentru ca el este in romania si eu sunt plecata. Dar cand ma duc in vacanta vorbesc cu el, si ne intelegem bine.
Ce pot sa fac? hELP me!

Răspuns Câştigător
| ZumZz a răspuns:

Pai este o situatie foarte complicata...

Daca cea mai buna prietena a ta afla ca si tie iti place de el, sunt sigura ca o sa-i cada greu.
Oricum din cate ai spus, cam incearca sa se apropie de tinewinking

Si daca ei nu au rezistat impreuna nici 2 zile, e clar ca nu sunt potrivitiwinking

Vorbeste cu el, iesiti poate el chiar te place happy

2 răspunsuri:
| AnnonnimGirrl a răspuns:

Hmm.trebuie sa te gandesti bine la faptul ca baietii vin si pleaca dar un prieten va fi mereu cu tine(daca e un prieten bun).
Ar fi bine sa vorbesti cu prietena ta intai, sa ii spui ca iti place si ca ti-a facut compplimente.si ca te gandeai ca poate va fi ceva intre voi.vezi cum reactioneaza si ce spune si apoi decizi daca mergi sau nu la el.nu merita sa pierzi sansa asta pentru prietena ta dar nici sa o pierzi pe ea pentru el.
Gandeste-te in felul urmator:
Ea ce ar fi facut daca ar fi fost in locul tau?
L-ai placut pe el atunci cand ea a fost cu el? Daca da inseamna ca si tu poti fi cu el pentru ca si ea a fost cand iti placea tie.
Eu pot doar sa iti urez bafta, pentru ca e o situatie complicata.Ai grija ce si cum faci si vezi daca merita sa o pierzi pentru el si invers:daca merita sa il pierzi pentru ea.Pentru a-ti da seama trebuie sa iti dai seama ce ar face ea si daca iti e prietena buna!
Bafta, te-am pupat!:*

| Bebe23_9393 a răspuns:

Vrea sa te cordeasca :-))