| Denisamts3 a întrebat:

Hei.
Astazi crush ul a aflat ca il plac iar acum ma evita dar se uita la mine si cand trec pe langa el rade.
E mai mare cu 2 ani.
Pareri....ma place sau nu? Dau funda

Răspuns Câştigător
| AlexTeAjuta a răspuns:

Daca esti frumoasa si ai sani, fund sunt cele mai mari sanse daca nu esti chiar asa frumoasa si nai fund, sani sau ori cum altfel tot ar putea sa te placa ideea este sa ii spui tu asta si sa il intrebi nu poate sa iti dea nimeni un raspuns mai concret ca el. parerea mea funda? PS; Iti spun din punct de vedere ca ca baiat. poate sa iti placa de o fata indiferent de cum arata frumusetea si gusturile sunt subiective. big grin

| Denisamts3 explică (pentru AlexTeAjuta):

Pai, si astazi la liceu asteptam sa intru in clasa pentru ultima ora iar el a trecut pe langa mine iar dupa s-a uitat inapoi si a dat cu capul de usa, dar...nu stiu daca s-a uitat dupa mine sau in alta directie, ma poti ajuta?laughing

2 răspunsuri:
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu cred ca te place,da ca te placea iti zicea ceva,din moment ce zici tu ca el rade cand treci pe langa el nu cred ca te vede ca pe o viitoare prietena.
Ma rog,daca vrei sa te convingi daca e asa sau nu, urmareste-l, vezi ce vorbeste cu prietenii lui, daca vorbeste despre tine de bine inseamna ca te place daca nu, atunci nu.