anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Ati fost răniți vreodată de "acea persoana specială"? ....mereu e la fel... Cum pot sa fac sa nu ma mai gândesc, sa uit, desi il vad in fiecare zi? Va rog sa ma luați in serios.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| YzaBella13 a răspuns:

Gaseste o alta persoana de preferat baiat cu care sa incerci sa in uiti sau o prietena cu care sa discuti tot. E greu sa uiti trecutul, dar daca ramai locata in el nu ajungi nicaieri, deci incearca sa iti construiesi amintiri frumoase langa o alta persoana, te va ajuta, dar nu poti sa uiti, poate o sa inceapa sa nu-ti mai pese, pentru ca din greseli invatam, daca ai facut alegerea gresita cu el, atunci nu te merita, daca il vezi in fiecare zi, arata-i ce a pierdut, si de ce si-a batut joc. Fal sa regrete ceea ce ti-a facut, asta te va ajuta sa te simti mandra de tine, si iti va da curaj. Sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Hei
Am pățit.Toți oameni au pățit măcar o dată asta...
Cel mai bine te relaxezi câteva zile undeva doar tu și fă-ți ordine în cap ( eu asta am făcut atunci )

De uitat e foarte greu dar nu imposibil. Găsește o activitate care te preocopuă intens să fi mereu în priză.De exemplu eu mă joc fotbal cu prieteni, iar atunci în momentele alea uit de toate.

Baftă pe viitor.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Acum cateva zile cand am picat de pe bicicleta si mi-am julit rau de tot genunchii, asta a fost ultima data cand am fost ranita.
Incearca sa-ti gasesti alta ocupatie si sa nu stai toata ziua gandindu-te la el, asa pierzi timpul degeaba facandu-ti sperante false.

| Me01 a răspuns:

Buna. Atunci cand i-l vezi încearcă să-ți amintești de lucrurile rele pe care ti le-a făcut si așa încet încet ai să-l uiti.
Fi indiferenta si gândește-te ca nu te merita daca te/a făcut sa suferi.

| MEduard a răspuns:

Bună.

Nu prea ai putea să îl uiți, doar dacă nu l-ai mai vedea sau nu te-ai mai gândii la el.