Gaseste o alta persoana de preferat baiat cu care sa incerci sa in uiti sau o prietena cu care sa discuti tot. E greu sa uiti trecutul, dar daca ramai locata in el nu ajungi nicaieri, deci incearca sa iti construiesi amintiri frumoase langa o alta persoana, te va ajuta, dar nu poti sa uiti, poate o sa inceapa sa nu-ti mai pese, pentru ca din greseli invatam, daca ai facut alegerea gresita cu el, atunci nu te merita, daca il vezi in fiecare zi, arata-i ce a pierdut, si de ce si-a batut joc. Fal sa regrete ceea ce ti-a facut, asta te va ajuta sa te simti mandra de tine, si iti va da curaj. Sper ca te-am ajutat!
Hei
Am pățit.Toți oameni au pățit măcar o dată asta...
Cel mai bine te relaxezi câteva zile undeva doar tu și fă-ți ordine în cap ( eu asta am făcut atunci )
De uitat e foarte greu dar nu imposibil. Găsește o activitate care te preocopuă intens să fi mereu în priză.De exemplu eu mă joc fotbal cu prieteni, iar atunci în momentele alea uit de toate.
Baftă pe viitor.
Acum cateva zile cand am picat de pe bicicleta si mi-am julit rau de tot genunchii, asta a fost ultima data cand am fost ranita.
Incearca sa-ti gasesti alta ocupatie si sa nu stai toata ziua gandindu-te la el, asa pierzi timpul degeaba facandu-ti sperante false.
Buna. Atunci cand i-l vezi încearcă să-ți amintești de lucrurile rele pe care ti le-a făcut si așa încet încet ai să-l uiti.
Fi indiferenta si gândește-te ca nu te merita daca te/a făcut sa suferi.
Bună.
Nu prea ai putea să îl uiți, doar dacă nu l-ai mai vedea sau nu te-ai mai gândii la el.