Din cate stiu eu, daca cineva te vorbeste pe la spate, ala nu iti mai este prieten. Incearca sa nu-i mai bagi in seama. Tu sa-ti vezi de ale tale, incearca sa fii bun cu toata lumea, ajuta-i pe ceilalti,(astfel cei pe care ii ajuti, mereu vor pune o vorba buna pentru tine) si poate cu timpul vor inceta sa te mai barfeasca. Daca nu inceteaza cu obiceiurile astea prostesti, atunci integreaza-te in alt grup, fa-ti alti prieteni
Si tu nu ai nimic mai bun de facut decat sa stai sa-ti bati capul cu tot ce cred ceilalti?
Accepta, nu toti in viata te plac, unii nu te plac chiar si fara motiv.
Invata asta, si acomodeaza-te cu ideea, ca daca e sa le faci pe placul tuturor o sa ajungi sa-ti faci singura rau doar pentru a fi pe placul lor, si ghici ce? Si atunci se va gasi unu sa te vorbeasca de rau.
De ce te stresezi cu asemenea specimene? Stii ce sunt aia? Sunt prieteni falsi! Nu merita sa fii suparata din cauza lor. Nici sa nu te prind ca-ti pare rau ca i-ai pierdut. Crede-ma, e mult mai bine. genul asta de oameni este deseori intalnit in viata. Eu iti sugerez ca pe viitor sa-i evitit si ai FOARTE MARE GRIJA ce prieteni iti faci si in cine sa ai incredere.
Nu-ti mai bate capul cu asemenea gunoaie cu doua fete.Fa-ti alti prieteni, dar adevarati, nu falsitati ca aceeia.Nu te mai consuma, fiecare vede ce vrea, daca asta e stilul tau, nu inseamna ca neaparat copiezi pe cineva.In viata vei mai intalni astfel de "prieteni" pe care trebuie sa-i ignori si sa fi indiferenta.