Puteţi să jucaţi tot felul de jocuri online, să vă uitaţi la un film frumos, să ieşiţi seara să aruncaţi o petardă în curtea vecinului sau în faţa blocului. Luaţi-vă de ronţăit şi puteţi juca adevăr sau provocare, cărţi, rummy, intraţi pe omegle. Faceţi farse la telefon.
Vorbiti de baieti, mai barfiti ce se intampla pe la scoala, poti sa le ceri parerea si invitatelor
Ati putea sa organizați un concurs de glume, un concurs in care trebuie sa recunoașteți triluri de păsări (le poți descarca online, sau pur și simplu caută pe youtube), uitați-vă la un film, jucati cărți sau diferite jocuri pe tablă (gen Monopoly, Piramida, Comoara Piraților). Uite cateva sugestii de filme: HUNGER GAMES, MAREA MONSTRILOR, SINGUR ACASĂ [ dacă nu știai, și vrei să te uiți, exista și episodul 4], sau dacă nu filme, desene animate: IN CAUTAREA LUI NEMO, BAMBI (1 SAU2), sau ce vrei tu.
Însă nu uita! Esențialul e să vă distrați.
SFAT:În locul chipsurilor sau al pizzei încercați legume (de preferat morcovi) pe bază de iaurt sau o salată de fructe cu ananas, portocale, lămâie, mere, orice vrei.
Draga mea gaina, deci fiti atenti ea nu a formulat corect ideea deci eu sunt una dintre participante si sunt un pic cam nebuna barfa fiti sigur ca o facem dar alte variante va rog nu plictisitoare si gaino da.mi funda