| Pufuleteee33 a întrebat:

Hei! Azi mi-am dat seama de multe lucruri,eu ma inceput in ultimul timp sa stau cu o fata deorece ei puteam sa ii spun totul,mereu ma asculta chiar daca nu o interesa,am ineput sa stau tot mai mult cu ea deoarece ne place de acelasi tip si vorbeam non-stop despre el,in timpul asta mi-am ignorat cea mai buna prietena deoarece ea nu e genul de persoana sa barfeasca,sa se uite dupa baieti si aveam nevoie de cineva pe care sa ma descarc,de aceea am inceput sa stau cu fata de care v-am zis,problema e ca statea cu mine doar cand popularele nu o bagau in seama, cand cineva ii zicea 2-3 cuvinte se simtia imediat importanta si ma ignora.Azi cea mai buna prietena mi-a zis ca daca vreau sa stau in banca cu ea ca o deranjez(cam vorbeam in ore) si a zis ca o cam neglijez,stiu ca asa e dar daca vreau s vorbesc cu ea despre anumite lucruri am impresia ca o deranjez,ca nu o intereseaza nimic si nu vreau sa o bat la cap cu prostiile mele,pe aceasta fata cu care am inceput sa stau chiar daca nu o interesa ce spun eu acolo parea ca o interesaza, aveam nevoie de cineva cu care sa vorbesc.Ma simt chiar foarte prost,stiu ca o neglijez,stiu,acum vreau sa repar lucrurile dar nu stiu daca mai pot! sad Dati-mi va rog sfaturi, cjiar am nevoie! crying

Răspuns Câştigător
| Pripitu_Stefania_2000 a răspuns:

Din ceai zis tu, tu deja tiai exprimat,, vinovatia,, intr-un mod sincer si trebuie neaparat ca aeste vorbe sa i le spui si celei mai bune prietena a ta pe care o neglijezi si iti spuns sigur ca va fi atinsa pe suflet si te va intelege. nu te complica cu alte lucruri ca nu ai de ce si in legatura cu cealalta prietena spune-i ca simti ca vorbeste cu tine cand doar nu e bagata in seama de celelalte populare si o sa vezi ce usor, sincer si direct se rezolva totul

0 răspunsuri: