| Ymela a întrebat:

Hei baieti! Ce ati prefera dintre o fata mai nebunatica sa zicem,cu tupeu,care filtreza si se expune vestimentar,adica care s-ar da la tine oricand si o fata timida(nu neaparat foarte timida ca sa nu prea vb),care nu se imbraca extravagant sa atraga privirile, nu umbla des in cluburi si nu se da la baietii ca altele; adica o fata cuminte care nu se machiaza mult si nu cedeaza la primul avans facut de oricine? eu zic ca sunt doua extreme; fata cuminte si opusul ei (nu am un nume potrivit)? cu care ati prefera sa fiti impreuna?

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu exista 2 extreme, nu mai face tu categoriile din 10 fete vazute la scoala ca nu te ia nimeni in serios.

| OldSoul a răspuns:

Depinde ce-ti doresti.
Daca vrei o viata calma, alegi tipa timida.
Daca vrei sa ai o viata mai activa, alegi tipa "rebela".
Desi ideal ar fi ca ea sa fie undeva la mijloc, nici una din extreme nu e buna.
Acum daca e sa-mi dau cu parerea din cele 2 extreme tipa timida e mai buna pe termen lung, daca castiga incredere in tine, o sa se schimbe multe in bine.
In timp ce cu rebela, e posibil sa ai dificultati, e mai dificil sa tii o rebela langa tine spre deosebire de o timida.

Dar din nou, conteaza mult ceea ce vrei.

| Nemessys a răspuns:

Fara doar si poate... pe a2-a.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

A 2-a clar. De obicei astea nebunatice îs panarame rau de tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A doua dar dacã se lasã greu, o sã fie vãzutã mai naspa decât a prima.
Fata perfectã este cea cuminte, care stie sã se imbrace dar se lasã purtatã usurel, nu e una care se crede cã are pasãrica de aur.

| Ara997 a răspuns:

Pentru o noapte - cu prima.
pentru o viata - cu a doua.

| Ymela explică (pentru Ara997):

Bine punctat-cu cea de-a doua nu prea poti fi pentru o noapte?!

| Ara997 a răspuns (pentru Ymela):

Dupa stiinta mea, o fata cuminte care vrea sa si faca o familie nu se culca cu primul venit.

Asta am zis si eu; poate una la mie gasesti asa

| Ara997 a răspuns (pentru Ymela):

Sunt multe fete serioase. dar nu ies in evidenta si aparent nu sunt atragatoare (exact cum ai spus -nu se expun vestimentar)
acum depinde cum esti ca om. ce preferi sa iesi cu o patachina sa zica colegii : "uau, l-ai vazut cu cine era etc" si sa vezi cum capul fetei respective umbla ca un girofar, si lumea intoarce capul dupa undul ei, si tu sa fi mereu in garda ca ori zboara de linga tine ori ti-o umfla altul. sau
sa gasesti o fata cuminte, frumoasa dar decenta de care sa te indragostesti, cu care sa ai clipe minunate si cu care sa-ti faci un viitor.
tu alegi, e bine sa stii dinainte ce vrei. o iei pentru tine sau o iei pentru altii.

Da,fain raspuns; sunt de acord cu tine!

| munteanuionvictor a răspuns:

O prefer pe cea cuminte.

| Bernardus a răspuns:

Undeva in mijloc spre extrema cuminte.

| Kiki20098 a răspuns:

Evident cu o fată cuminte