| simplegirl2 a întrebat:

Hei baieti! ce tip de fete va atrag?(nu doar fizic).de exemplu sunteti la liceu si vedeti o fata care va innebuneste si ati vrea sa fiti cu ea.Cum ar fi? adica cum s.ar comporta,ce ar face, felul in care zambeste etc?

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Probabil tacuta si zambitoare (cel putin cand ma vede).

| Caranfil a răspuns:

Buna.Pai sa incepem fizic, de obicei imi plac cele cu par ma lung, mai inalte de obicei dar nu foarte inalte.Nici grasa dar nici bat. Apoi la fata nu am niste criterii anume.Din punct de vedere moral, sa nu fie cu nasul pe sus, sa ai ce vorbi cu ea(adica si discutii mai profunde) si nu in ultimul rand sa aiba demnitate si sa nu fie o femeie usoara.Da, stiu, vreau cam multewinking

| simplegirl2 explică (pentru Caranfil):

E ok zic eu....la ce te referi cand zici o femeie usoara? adica cele care se baga in seama la baieti si filtreaza cu ei.

| Caranfil a răspuns (pentru simplegirl2):

Nu,asta chiar imi place la o fata. Vorbesc de cele la care e de ajuns sa le zambeasca un baiat si deja sunt cu el in baie.Stiu un caz de genul, azi cu unul, maine cu altul prin baile liceului, stii tu.Chiar imi place cand o fata face primul pas cu toate ca baiatul ar trebui.De curiozitate, cati ani ai?

16,de ce?

16 ani. Eu zic ca baietii ar trebui sa faca primul pas.De exemplu o fata place un baiat, dar baiatul nu stie aceast.Ea face primul pas si baiatul o respinge deoarece o considera una care agata.Insa daca baiatul a pus ochii pe fata respectiva si sentimentul e reciproc atunci nu e o problema daca fata face primul pas si baiatul se simte bine si ok cu faza asta.Nu genul de fata care "sare" la baieti si filtreaza cu multi numai sa fie cu cineva happy

| Caranfil a răspuns (pentru simplegirl2):

Intrebam din curiozitate cati ani ai.Da,sunt de acord ca baiatul trebuie sa faca primul pas, asa cum am zis anterior.Ti-am zis parerea mea despre ce fel de fete ma atrag, primul aspect fiind cel fizic si apoi cel moral. Daca mai ai vreo curiozitate despre noi, barbatii, just let me knowwinking