Mhai cum sa zic
mesajul este ff frumos
daca chiar simtit cea ce a scris in acel mesaj
a tzinut la ea.si stia ca odt si odt tot se vor desparti.si mai bine se desparte acum.cand nu devine mai stabila relatia.si apoi o sa le fie mai greu
dar ar putea sa fie
si ceva ce i-a venit in minte sa o faca sa nu sufere
acum doar d-zeu stie ce afost in mintea lui
da.si eu in asfel de cazuri.sincer am mai bagat si niste cuv din alea frumos.ce nu le folosesc prea des
sa nu sufere
bafta multa verisoarei tale~~~
Nu am pus intrebarea astea ca sa primesc raspunsuri aiurea:-J crede`ti ca ma intereseaza rasp stupide:-J si bine mah ca esti tu inteligent...mai da`ne si noua din ea ca iti explozeaza capu daca o tii doar pentru tine
Ok, deci ala de la inceput a urmarit un singur lucru, sex-ul. Ea a facut bine ca la- refuzat, e prea mica pentru asa ceva si oricum el nu merita sa fie primul din viata ei. Pune-i sa nu se mai gandeasca la el, are lucruri mai importante de facut decat sa stea cu gandul la un asemenea specimen.
Acest baiat il inteleg...
Spune asta sa nu se faca de ras.Insa el cu adevarat bine-a vrut sa sufere fata speciala
Omul este foarte pervers in general. cand isi face nevoia esti bun cand nu esti prost.un sfat prietenesc sa nu puna suflet in relatiile de acum. sa astepte sa mai creasca
O doamne.prin ce drama poti trece la 13 ani, ce sa spun e cumplit, maturizati'va odata ca nu e de bine.la 13 ani nici nu cred ca se pune problema sa te gandesti daca sa te culci sau nu cu cineva, in fine nu mai comentez mi se pare absurd man
Hai ca acu a devenit chiar interesanta conversatia...sa faci sau nu sex la 13 ani.doamne...jur e prea tare si da ai dreptate larydas