Eu nu caut asa. Dar sa fie in limita admisa de legislatie. Nu ma intereseaza cat de mari sau mici sant sanii
Nu-i adevarat!
Nu toti baietii se uita dupa sani si fund mare!
Nu mai generaliza, ca au mult mai mult succes fetele mai slabute, fara fund si fara sani mari.
Pentru ca asa e in firea noastra, vrem ca partenera sa arate bine.
Doar nu am vrea langa noi, o pitica grasa, nu? Poate o sa ziceti ca-s nesimtit ca zic asta dar sigur toti sunt de aceeasi parere ca mine.
Suntem programati genetic sa cautam asta sanii mari semnifica o posibilitate mai mare de a hranii progeniturile si fundul usurinta de a avea urmasi. Insa deseori suntem atrasi de in aspect placut un caracter aparte si inteligenta. Cu cat este mai in varsta barbatul cu atat se distinge deoarece va alege "sufletul" in loc de aspect.
Sunt fata dar cred ca pot sa raspund... In primul rand asta e esenta atractiei unui baiat pentru o fata, sani mari, fund mare... Ce altceva sa-l atraga. Urechea? Normal ca vrea si el sa o "atinga", unde altundeva sa o facă? In ureche? Iar atunci cand sanii si fundul sunt mici atractia si excitatia sexuala sunt din ce in ce mai mici. Omul vrea si el sa "atinga"ceva. Daca nu are ce, apare dezamagirea sexuala. Bineinteles ca nu zice cineva sa le ai ca Kim Kardashian, dar acolo cat de cat(neminuscule) astfel incat sa ii oferi partenerului o atractie cat mai mare, eu zic ca ar fi foarte bine.
Dar tu de ce te uiti la baietii frumosi? Te uiti la cei urati? Iti place muschiuletul, fata frumoasa, patratele, asa si lor. Asa o sa fie toata viata la ei.
Există „băieți" că așea le-ai spus... zici că-s specimene. Cărora le plac femeile grase ( 200 KG ), midget, thick și așa mai departe că nu facem categorii pentru website-urile por*o aici, gusturile nu se discută, îți garantez că și tu ai un model de băiat care ți-ar plăcea.
Penaaaa1 întreabă: