| andreeea72 a întrebat:

Hei.
Bff meu s-a suparat pe mine din cauza ca am iesit cu o alta fata.De fapt, trebuia sa iasa si ea cu noi, dar a venit mai tarziu si m-a vazut cu acea fată.S-a supărat.Am sunat-o si mi-a spus "stai mai departe cu ea si mie dă-mi pace". Cand ajung acasa ii scriu in mesaje daca mai e supărată.Imi zice să-i dau pace si sa stau mai departe cu cealaltă fata(din nou). Faza e ca prietena cu care am iesit nu am mai văzut-o de 3 ani.Si nu cred că-i normal sa te superi din cauza ca am iesit cu ea.
Ii scriu a doua zi.O intreb daca i-a trecut supărarea, zice ca nu.I-am zis ca fata aia a plecat inapoi, zice ca ii totuna, m-am enervat eu si i-am zis sa se duca naibii toti anii de prietenie ai noștri, tot zice ca ii totuna.
Am scris mult dar asta e.Credeti ca ar trebuie să-mi cer scuze sau ceva.Sa găsesc o modalitate de a ne impaca?
Sincer, ma enervează de la un timp, ii zic un ceva sau nu ii dau ceva se supără. Credeti ca ar trebui sa inchei aceasta prietenie? Ce sa fac?
Mersi mult, sper ca ati ajuns pana aici.❤️❤️❤️❤️

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu trebuie sa-i ceri scuze dar explica-i detaliat situatia " n-am vazut-o pe fata aia d e3 ani, si tu puteai sa iesi mai tarziu, noi puteam iesi mai devreme, care e asa marea drama ca am vrut sa stau putin cu ea pana ai putut si tu sa iesi? N-am vazut-o de 3 ani si urma sa si pelce si iar n-o mai vedeam nu stiu cat timp. Esti foarte egoista si te gandesti doar la tine. Eu n-am gresit cu nimic, te-am chemat, ca n-ai putut sa vii la timp e fix problema ta, eu mi-am facut datoria asa ca nu mai dramatiza aiurea ca n-am gresit cu nimic"

| Andreeush a răspuns:

Nu e normală atitudinea ei.
Eu înteleg că e cea mai bună prietenă a ta însă mi se pare exagerat să facă așa din cauză că ai ieșit cu altcineva.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Eu am ajuns până la final, dar sincer, nu știu ceva concretwinking
Și eu am un BFF, se numește Cristina nu știu de ce i-am dat numele, dar sunt destule Cristine...
happy Încearcă să-i dedic o piesă sau să-ți ceri scuze, sau ambelewinking

| andreeea72 explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Dupa ce ca ea s-a suparat, eu sa ii cer scuze?
Nu, nu e prima oara cand se supara asa, mereu eu imi ceream scuze, acum o las pe ea.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru andreeea72):

Adevărat happy