Buna Matematica, depinde ce fel de ten ai si cat de avansata e acneea, daca e acnee. Te sfatuiesc sa mergi la un medic dermatolog care va stii mai bine ce sa folosesti si iti va elibera si o reteta gratuita. Eu folosesc Isotrexin-ma ajuta dar consulta-te cu medicul tau dermatolog, e posibil ca tipului tau de ten sa-i trebuiasca altceva. Nu folosii orice, exista posibilitatea doar sa inrautateasca acnee. Ai grija si consulta-te cu medicul tau de familie, cere o trimitere la dermatologie si primesti un consult gratuit. Take care, Finicola
Vichy, este buna, eu am incercat-o sau de la Avon Clearskin.
Altceva nu am incercat deci nu iti mai pot spune :-D
Matematica,incearca brevoxyl, si eu ma aflam in aceeasi situatie ca si tine, aveam foarte multe cosuri si nu imi dispareau indiferent ce crema incercam.Am avut si retin a, si skinoren si niciuna nu a dat rezultate pana cand mi-am facut programare la o doctorita dermatolog foarte buna, Bilous Silvia si mi-a recomandat aceasta crema.Iti poti face si tu programare, gasesti mai multe date pe internet.Eu acum nu mai am probleme cu cosurile decat la menstruatie cand imi mai apar in jur de 3 dar folosesc in continuare crema si imi dispar.Iti recomand brevoxyl daca vrei sa scapi de cosuri si nu incerca cu produse de la avon fiindca mai rau o sa fie.Cel mai bine e sa mergi la medicul dermatolog si sa iti prescrie el\ea o crema buna.
Funda?
Unde se gaseste crema cam cat ar costa?
littleangelpretty34 întreabă:
larrii întreabă: