| Roxanyca a întrebat:

Hei! Buna am o frica ca as putea fi "emo". Imi plac melodiile triste la nebunie ma simt bine cand le ascult, UNEORI am sentimentul ca ce rost are viata, si cand m-am taiat prima data cu lama m-am simtit nu stiu cum sa spun m-am simtit bine. M-am simtin de parca as fi eu cu adevarat. Exista vreo sansa sa am sentimentul ala emo?

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Fiecare om asculta melodii triste atunci cand este trist, are o stare proasta sau este melancolic.Asta nu inseamna neaparat ca esti EMO.
EMO este de fapt[dupa parerea mea] un curent destul de aiurea.Nu te mai taia cu lama! Este adevarat ca exista momente cand simti ca viata nu are niciun rost dar oricum ea merita traita din plin.Retine! Nu esti TU cu adevarat daca te tai cu lama.Ai doar sentimentul ca esti tu pentru ca,de fapt, simti ca doar asa iti poti "potoli" tristetea, intr-un fel.Este greu de explicat in cuvinte.
Incearca sa vezi latura pozitiva a vietiihappy.Si crede-ma exista foarte multe laturi.

2 răspunsuri:
| AnonimGirl_9212 a răspuns:

Pai da, esti cam emo, dar cred ca tu singura poti sa te opresti in a face lucruri de genul acela(taiatul venelor).In legatura cu muzica nu este nici o problema, doar ca ai impresia ca te scufunzi mai mult in durere.Stiu ca viata asta nu e asa de usoara, dar incearca sa fii puternica, cere ajutorul cuiva sau chiar asculta melodii vesele, chiar daca o sa iti fie mai greu. Sper sa nu mai continui cu lamele acelea pentru ca nu este bine pentru tine insati si sunt foarte periculoase.Succes!happy

| noemi_9251 a răspuns:

Hei! uite si eu ascult melodii triste,,,, si eu m-am taiat mana cu lama de foarte multe ori si de atuncea mi-a placut sa fiu emo:stilul etc. daca mai o sa continui asa nu o sa fi bine.eu zic sa lasate de lame.